Filtre
 lei
 lei

Accesorii audio

Cablu prelungitor jack 3.5mm Qilive, 3m
Cablu adaptor RCA - Jack 3.5mm Qilive
Adaptor jack 3.5mm - 6.3mm Qilive
Adaptor RCA - Jack 3.5mm Qilive
Adaptor Qilive jack 3.5 - 6.3mm
Cablu RCA Qilive cu mufe aurite 3m
Cablu RCA Qilive cu mufe aurite 2m
Cablu audio Qilive cu mufa jack si RCA, 2m
Cablu audio Qilive cu mufe jack 3.5mm, 1.5m
Cablu audio Qilive cu mufe jack 3.5mm, 1.2m
Cablu RCA Qilive cu mufe aurite 5m

Este foarte important sa iti alegi cele mai bune accesorii audio pentru echipamentele pe care le folosesti cand asculti muzica sau vizionezi filme.

In special daca esti pasionat de aceste domenii, modul in care te bucuri de experiente video audio este foarte mult influentata de accesoriile utilizate. De aceea, Auchan iti pune la dispozitie o gama diversifica de accesorii audio, astfel incat sa poti asculta melodiile tale preferate la cele mai inalte standarde de calitate.

In oferta noastra poti sa gasesti variante pentru orice dispozitiv. Alege cablu prelungitor jack 3.5mm daca vrei sa ai o mobilitate mai buna a castilor sau boxelor tale preferate. De asemenea, poti cumpara cablu audio jack 3.5mm cu mufe retractabile care iti ofera sansa sa creezi setup-ul perfect pentru livingul tau.

Auchan te ajuta si daca esti profesionist in domeniul muzical. Atunci cand te ocupi de partea muzicala la petreceri, este important sa ai toate dispozitivele necesare pentru a asigura buna dispozitie in orice moment. Alege din oferta noastra de accesorii audio cel mai bun adaptor jack 3.5mm si adaptor RCA, dar si splitter pentru mufa jack 3.5mm stereo.

Pe Auchan.ro poti descoperi, cu siguranta, variante de accesorii audio pe placul tau: cablu jack 3.5mm, adaptor 2x jack 3.5mm sau cablu audio cu mufa jack si RCA, potrivite pentru orice device. In plus, tot din oferta noastra poti sa achizitionezi si cele mai bune solutii de adaptoare audio si microfoane.

Atat pe site-ul nostru, cat si in aplicatia Auchan poti naviga la categoria Audio pentru a fi mereu la curent cu ofertele avantajoase! Nu uita ca ai posibilitatea de a-ti comanda produsele online. Ti le putem livra in scurt timp, in cel mai apropiat magazin sau direct la tine acasa.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.