Filtre
 lei
 lei

Accesorii auto iarna

Antigel concentrat Careus -30C G12, 1 kg
Antigel diluat Pouce tip G12
Antigel orange -37 grade Celsius G12 1 l
Antigel blue -37 grade Celsius G11 1 l
Aerosol Prevent pentru dezghetare
Lopata telescopica Alu Shovel
Lanturi de zapada Bottari tip plasa masura 100
Aditiv antiinghet Petronas Diesel, 250 ml
Aerosol Kentaur cu razuitoare
Lant antiderapant 70 Carmax
Covor din cauciuc 100% snow mat
Lant antiderapant 90 Carmax
Lant antiderapant 100 Carmax
Lant antiderapant 60 Carmax
Lant antiderapant 80 Carmax

Siguranta este lucrul de care ai cea mai mare nevoie atunci cand conduci masina. In timpul sezonului rece, autoturismul tau are nevoie de masuri suplimentare de protectie pentru a putea fi folosit in conditii optime.

Tocmai de aceea, la Auchan gasesti o gama diversificata de accesorii auto iarna, ideale pentru rezolvarea oricarei probleme ar putea aparea in noptile geroase. Temperaturile reduse din timpul sezonului rece pot duce la aparitia multor probleme cu autoturismele. Printre cele mai mari dificultati pe care le poate avea un sofer sunt cele provocate de gheata. Formarea ghetii la nivelul geamurilor laterale, parbrizului sau lunetei reduce vizibilitatea.

La Auchan gasesti cele mai performante variante de spray degivrant. Cu ajutorul acestuia, vei scapa rapid de gheata si vei impiedica formarea unui strat nou. Si motorul masinii are de suferit din cauza temperaturilor foarte scazute. Insa cu sprijinul celor mai bune solutii de aerosol pentru pornire motor, vei putea sa pornesti motorul chiar si in cele mai friguroase dimineti sau nopti.

Alege din oferta noastra solutii excelente atat pentru motoarele pe benzina, cat si pentru cele diesel. Cumpara tot de pe site-ul Auchan.ro si cele mai bune solutii de antigel.

La noi gasesti antigel concentrat si antigel diluat, solutii excelente pentru a impiedica aparitia stratului de gheata pe suprafata pieselor masinii. Alege inteligent si cumpara din oferta noastra produse de calitate care te vor ajuta sa poti porni oricand masina pe timp de iarna.

Antigel, spray degivrant si aerosol, toate aceste produse sunt disponibile in gama noastra. Achizitioneaza chiar acum de la Auchan cele mai bune accesorii auto iarna.

Ai posibilitatea de a comanda produsele direct la tine acasa. Ramai pe site si in aplicatia Auchan pentru a descoperi oferte noi si extrem de atractive la Accesorii auto iarna.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.