Filtre
 lei
 lei

Accesorii auto iarna

Lichid de parbriz pentru iarna Auchan 5 L
Folie de parbriz antiinghet 145x70 cm
Lichid degivrare parbriz JetXpert -20C cu teflon 4L
Antigel concentrat Careus -30C G12, 1 kg
Antigel diluat Pouce tip G12
Set coarne si nas ren pentru automobile
Racleta Roadmate cu perie 30 cm
Solutie Roadmate dezghetare yale 50ML
Curatator VGT pentru gheata, multifunctional
Racleta gheata VGT, diverse culori
Aerosol Prevent pentru dezghetare
Lopata telescopica Alu Shovel
Lopata demontabila "steel shovel"
Set gheare pentru zapada/gheata
Antigel blue -37 grade Celsius G11 1 l
Lanturi de zapada Bottari tip plasa masura 100
Antigel orange -37 grade Celsius G12 1 l
Aditiv antiinghet Petronas Diesel, 250 ml
Solutie dezghetat Petronas geamuri, 300 ml
Racleta premium Bluecol
Lant antiderapant 110 Carmax
Lopata zapada Bluecol cu coada extensibila
Racleta conica "Ice Cream" 14.5 x 10 cm
Aerosol Prevent pentru pornire motor 200 ml
Spray Bioline pentru pornire 200 ml
Covor din cauciuc 100% snow mat
Aerosol Kentaur cu razuitoare
Lanturi de zapada Bottari tip plasa masura 050
Lant antiderapant tip romb 120

Siguranta este lucrul de care ai cea mai mare nevoie atunci cand conduci masina. In timpul sezonului rece, autoturismul tau are nevoie de masuri suplimentare de protectie pentru a putea fi folosit in conditii optime.

Tocmai de aceea, la Auchan gasesti o gama diversificata de accesorii auto iarna, ideale pentru rezolvarea oricarei probleme ar putea aparea in noptile geroase. Temperaturile reduse din timpul sezonului rece pot duce la aparitia multor probleme cu autoturismele. Printre cele mai mari dificultati pe care le poate avea un sofer sunt cele provocate de gheata. Formarea ghetii la nivelul geamurilor laterale, parbrizului sau lunetei reduce vizibilitatea.

La Auchan gasesti cele mai performante variante de spray degivrant. Cu ajutorul acestuia, vei scapa rapid de gheata si vei impiedica formarea unui strat nou. Si motorul masinii are de suferit din cauza temperaturilor foarte scazute. Insa cu sprijinul celor mai bune solutii de aerosol pentru pornire motor, vei putea sa pornesti motorul chiar si in cele mai friguroase dimineti sau nopti.

Alege din oferta noastra solutii excelente atat pentru motoarele pe benzina, cat si pentru cele diesel. Cumpara tot de pe site-ul Auchan.ro si cele mai bune solutii de antigel.

La noi gasesti antigel concentrat si antigel diluat, solutii excelente pentru a impiedica aparitia stratului de gheata pe suprafata pieselor masinii. Alege inteligent si cumpara din oferta noastra produse de calitate care te vor ajuta sa poti porni oricand masina pe timp de iarna.

Antigel, spray degivrant si aerosol, toate aceste produse sunt disponibile in gama noastra. Achizitioneaza chiar acum de la Auchan cele mai bune accesorii auto iarna.

Ai posibilitatea de a comanda produsele direct la tine acasa. Ramai pe site si in aplicatia Auchan pentru a descoperi oferte noi si extrem de atractive la Accesorii auto iarna.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x