Filtre

Accesorii papusi

Carucior bare metalice

De indata ce copilul are o colectie intreaga de papusi, urmatorul pas este unul singur si logic de altfel: accesorii pentru papusi.

Papusile reprezinta unele dintre cele mai populare jucarii printre copii din toate timpurile, insa pentru a construi cu adevarat o lume noua, copiii au nevoie si de accesorii pentru papusi. Joaca cu papusile poate reprezenta una dintre cele mai creative activitati pentru un copil, pentru ca acesta isi poate crea propriile povesti prin care isi mareste orizonturile si imaginatia.

In toata aceasta poveste, accesoriile pentru papusi pot fi elemente esentiale in a construi o calatorie memorabila in lumea fanteziei. Astfel, la Auchan sunt disponibile accesorii pentru papusi care vor contribui la creearea unui univers captivant, plin de culoare și povesti atragatoare.

La Auchan, papusile locuiesc la mare! Vila pentru papusi, unul dintre cele mai indragite accesorii pentru papusi, vine la pachet cu palmieri, sezlonguri, leagane, fantana, un pian si multe altele. Viata lejera la plaja nu a fost niciodata mai atractiva. De asemenea, filmele animate pentru copii sunt lumi minunate pe care ei vor dori sa le recreeze, iar accesoriile pentru papusi bazate pe cele mai indragite filme ii vor teleporta direct in mijlocul actiunii.

Astfel, la Auchan vei gasi chiar castelul din Frozen pentru ca micuta ta sa isi inventeze propriile povesti frumoase. Carucioarele pentru papusi vin si ele in diferite forme si culori pentru a completa un univers magic in care copilul tau va fi implicat si isi va pune la incercare creativitatea. Accesoriile pentru papusi pot fi elementele de legatura necesare pentru ca un copil sa-si poata construi o poveste care merita urmarita.

Ofera-i o bucurie copilului tau si completeaza-i colectia de jucarii cu cele mai noi accesorii pentru papusi din oferta Auchan!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.