Filtre
 lei
 lei

Consumabile pentru electrocasnice

Filtru de grasime pentru hota Auchan 400086
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Furtun de scurgere extensibil Auchan pentru masina de spalat vase sau rufe
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12

Electrocasnicele sunt elemente esentiale pentru orice locuinta. Ai nevoie de frigider, aspirator sau hota, pentru ca viata ta sa fie confortabila. In acelasi timp, trebuie sa te asiguri ca dispui de toate accesoriile si consumabilele necesare pentru a prelungi viata electrocasnicelor tale.

La Auchan gasesti consumabile pentru electrocasnice si accesorii rezistente si eficiente. Frigiderul este indispensabil pentru orice gospodarie, iar de buna sa functionare depinde in mare masura confortul tau. Ai nevoie de un frigider care sa raceasca bine si care sa nu emane mirosuri neplacute.

Cumpara acum set de absorbante frigider, care va impiedica mirosurile neplacute produse de mancarea depozitata in frigider sa-ti creeze disconfort. Si hota este un obiect electrocasnic util, pe care trebuie sa il intretii cu deosebita atentie.

Iti oferim filtru de grasime pentru hota, decupabil, care poate fi adaptat cu usurinta oricarui model si care previne depunerile de grasime. Aspiratorul este si el un ajutor de nadejde ori de cate ori vrei sa faci curatenie in casa. In cazul aspiratoarelor cu sac, pentru o buna functionare si pentru o curatenie deplina, trebuie sa te asiguri ca schimbi sacul dupa fiecare folosire.

Tot de la Auchan poti achizitiona sac de unica folosinta pentru aspirator fie individual, fie la set de cate patru saci. Gasesti la noi saci aspirator universali, dar si variante create special pentru anumite modele si branduri. La Auchan iti punem la dispozitie o gama larga de produse de uz casnic, inclusiv de consumabile pentru electrocasnice. Descopera in magazinele noastre din toata tara, pe site si in aplicatia Auchan, produsele si ofertele noastre si lasa-te inspirat.

Iti oferim produse de calitate, pe care sa te poti baza vreme indelungata si care iti vor usura munca semnificativ. Profita de cea mai buna oferta si comanda online! Iti oferim livrare la domiciliu sau in magaziul ales.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.