Filtre
 lei
 lei

Articole Gratar (BBQ)

Produse recomandate din categoria BBQ

Carbuni pentru gratar la sac de 3 kg
Carbuni pentru gratar la sac de 2 kg
Cuburi de aprindere Landmann, 32 bucati
Perie gratar Garden Star
Spatula bbq cu maner de lemn Garden Star
Lichid pentru aprins focul Weber 1 l
Gratar pe carbuni 40 x 30 x 8 cm
Spray Landmann pentru curatare gratar, 0.75 l
Lichid de aprindere gratar Landmann, 1 l
Gratar BBQ ,30 x 26 cm
Gratar pe carbuni 50 x 35 cm, h800
Gel bio pentru aprins focul Lucifer, 0.5L
Suport pentru ceaun, 125 cm
Gratar rotund Grillchef, 62 x 53 x 80 cm
Ceaun emailat, 10 l
Cleste pentru gratar Landmann, 40 cm
Ceaun fonta 7 l
99.0

In stoc

Gratar rotund Grillchef, 33 x 33 x 44 cm
Ceaun emailat 14 l
Roca vulcania Landmann, 3kg
Spatula Grill Chef
Set 3 piese Grillchef, 38 cm
Furculita Grill Chef

Cauti gratare si accesorii de BBQ la cele mai bune preturi? La Auchan gasesti in fiecare zi oferte perfecte pentru a fi trecute pe lista de cumparaturi, fie ca vrei sa iti cumperi un gratar nou, fie ca vrei sa faci un garden party cu fripturi bine rumenite.

Vrei sa consulti oferta de astazi din aceasta categorie? Ai la dispozitie gratare si articole de BBQ la cele mai bune preturi. Nu ignora reducerile pentru intreaga gama de produse din categoria online “BBQ”! Consulta lista cu produse pentru gratar si comanda apoi online tot ce vrei de pe site.

Gasesti produse ieftine, dar de o calitate pe care nu o poti trece cu vederea! Nimic nu se compara cu un set de BBQ complet, insa cand si preturile sunt pe masura asteptarilor tale, decizia ta de cumparare devine una cat se poate de simpla. Iti punem la dispozitie cu o gama variata de produse pentru BBQ, astfel incat sa poti alege fara probleme articolele preferate.

Prinde astazi ultimele oferte pentru toate produsele pe care le gasesti in categoria “BBQ”. Vrei sa vezi care este cea mai buna oferta pentru gratare si alte accesorii de BBQ? Seteaza filtrul de pret din pagina, apoi un singur click iti va afisa exact produsele de care esti interesat. Cauti un anumit producator? Filtrele de sortare a produselor isi dovedesc inca o data utilitatea, selectand din intreaga lista doar acele modele pentru gratar pe care le doresti.

Atunci cand iti faci lista de cumparaturi pentru gratar de pe auchan.ro, intreaga experienta de utilizare este construita in jurul unei game largi de produse, pe care le poti gasi prin cele mai simple moduri.

Tu ce produse pentru BBQ vrei sa cumperi astazi de pe site-ul auchan.ro? Te astepam cu: accesorii si ustensile petru gratar, saci de lemne, carbuni, dar si o lista extinsa de gratare, in functie de necesitatile tale: gratar rotund, gratar din fonta, gratare mobile, dar si multe alte surprize!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.