Filtre
 lei
 lei

Baza pentru mancaruri

Bors Magic Delikat, 20g
Cub Maggi cu gust de gaina, 200g
Supa de pui cu fidea Maggi, 48g
Baza pentru mancare Vegeta 250 g
Delikat gust de Gaina 200g
Mix pentru paste carbonara Maggi Ideea Zilei, 40g
Delikat Legume 200g
Bors Delikat magic cu legume, 65 g
Baza pentru mancare Maggi cu gust de legume 400 g
Baza pentru mancare Mirodenia Fuchs 450 g
Bors magic Delikat cu verdeturi, 65 g
Cub Knorr 6 l, cu pui 108 g
Supa cu galuste Maggi, 52g
Baza pentru mancare Vegeta Naturella 150 g
Cub Maggi cu gust de gaina 60 g
Baza Mancare Delikat, gaina 400 g
Baza Mancare Delikat, cu legume 400 g
Cub Maggi cu gust de gaina 120 g
Baza pentru mancare Vegeta 1 Kg
Cub Maggi cu gust de vita 60 g
Supa Alfabet Maggi, 44g
Baza pentru mancare Vegeta 500 g
Cub Maggi cu gust de legume 120 g
Cub Maggi cu gust de legume 60 g
Baza Mancare Delikat, cu gust de legume 75 g
Mix pentru paste Quatro Formaggi Maggi, 5g
Cuburi Vegeta cu gust de gaina 12 x 10 g
Bors Delikat cu verdeturi, 165 g
Cub Knorr 3l, cu gust de pui 54 g
Cub Knorr 6 l, cu legume 108 g
Bors instant Maggi 200 g
Baza pentru mancare Vegeta 75 g
Baza Mancare Delikat, cu gust de gaina 75 g
Baza mancare legume Maggi 400 g, 1+1-50%

Secretul unei mese delicioase este baza pentru mancaruri care va completa perfect preparatul tau, oferindu-i acea savoare extra care va face ca totul sa fie asa cum ti-ai dorit. Atunci cand vrei sa iti impresionezi invitatii cu o mancare delicioasa, alege o baza pentru mancaruri, metoda simpla si eficienta de a introduce un plus de gust care va impresiona pe toata lumea.

In gama Auchan de baze pentru mancaruri vei gasi o diversitate aparte, pregatita special pentru toate gusturile si nevoile astfel incat toata lumea sa isi gaseasca preferatele.

Incearca bazele pentru mancaruri din legume, cu gust de pui sau vita, cuburile concentrate sau mixurile de condimente pentru paste. Daca esti pe fuga, incearca o supa instant sau taitei deliciosi, gata in cateva minute.

Pentru retete de succes, adauga baza pentru mancaruri Secretul Gustului cu gust de gaina sau poti opta pentru mixul cu pui fraged de usturoi. De asemenea, ciorba ta va avea un gust minunat cu borsul cu legume.

La Auchan gasesti baze pentru mancaruri de la Delikat, Vegeta sau Maggi, producatori de top ce garanteaza calitatea si prospetimea ingredientelor. Incearca baza pentru mancaruri care iti va oferi gustul de acasa si iti vor trezi nostalgia pentru preparatele delicioase ale bunicii.

Alege din gama Auchan cele mai gustoase baze pentru mancaruri!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.