Filtre
 lei
 lei

Brazi artificiali

Brad artificial Hestia Ottawa  180 cm
Brad artificial Hestia Ottawa 120 cm
Brad Canadian Actuel 180 cm
Brad canadian Actuel, suport plastic 120cm
Brad artificial Actuel, suport metal 210cm
Brad canadian Actuel, suport plastic 150cm
Brad artificial Hestia Toronto 90 cm
Brad artificial Hestia Toronto 150 cm
Brad cu conuri Actuel, suport metal 180cm
Brad artificial Actuel, suport metal, 180cm
Brad de Craciun artificial Actuel H180cm
Brad artificial Actuel, suport metal, 210cm
Brad Actuel, suport din metal 210cm
Brad artificial Actuel alb 180 cm
Brad Engelman Actuel, 90 cm
Brad artificial impodobit, inaltime 40 cm
Brad artificial cu led si zapada Actuel, 150cm

Un bradut de Craciun este exact ceea ce iti trebuie pentru a simti atmosfera de sarbatoare. La Auchan gasesti braduti de Craciun pe care te poti baza tim pde vreme indelungata.

Iti oferim brazi artificiali din materiale rezistente, disponibili in variante diverse de dimensiuni. Atunci cand impodobesti cel mai frumos brad de Craciun, sentimentul de pace si armonie este unul de neegalat.

Un brad artificial iti ofera posibilitatea de a te bucura de magia sarbatorilor, protejand natura. De asemenea, un brad de Craciun artificial poate fi utilizat si in anii viitori. In functie de calitatea produsului pe care il alegi, acesta te poate scuti pentru foarte mult timp de grija de a cumpara din nou un brad Craciun.

La Auchan gasesti o gama variata de brazi de Craciun artificiali, pe care ii poti pune atat in living, cat si in alte camere din locuinta ta. Brazii sunt produsi din PVC si plastic, astfel ca rezistenta lor pe termen lung este garantata. Din punct de vedere al dimensiunilor, poti sa descoperi o multime de optiuni in gama variata de brazi artificiali pe care ti-o oferim.

La noi gasesti brad Craciun artificial de 60 cm, dar si optiuni de pana la 230 cm. Astfel, oricat de mic sau de mare ar fi livingul tau, vei putea identifica bradul care sa il insufleteasca de Craciun. Comanda online brazi artificiali Auchan si te bucuri de o multime de beneficii.

Iti oferim livrare rapida chiar la usa ta. Alternativ, poti opta sa iti aducem produsul preferat in cel mai apropiat magazin, de unde il poti ridica chiar tu. Totodata, produsele din aceasta categorie sunt disponibile la un pret avantajos si pot fi parte din promotii extrem de atractive.

Profita de beneficiile marca Auchan. Alege-ti bradutul preferat si asteapta-l pe Mos Craciun asa cum se cuvine!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.