Filtre
 lei
 lei

Caiete copii

Bloc de desen A4 Ico Arici, 20 file
Caiet de desen A4 Arhi Design, 16 file
Caiet matematica, A4 80 file, diverse modele
Caiet de muzica Arhi Design, 24 file
Bloc Notes Pignastyl spira cu 60 de file A6, velin
Caiet spiralat Hertlitz A4 cu 100 de file, dictando
Caiet spirala A5 Arhi Design, 100 file
Caiet dictando A5 Gorjuss
Caiet cu spirala A5 Arhi Design, 100 file
Caiet de matematica A5 Gorjuss
Caiet dictando A4 Gorjuss
Caiet de matematica A4 Gorjuss
Notebook matematica A5 Gorjuss
Caiet Quablock A5 Pigna dictando, 48 de file
Caiet mecanic Auchan cu 4 inele, diverse culori
BANI INAPOI 5% CA BONUS PE CARD MyCLUB
valabilitate: 01.01 - 31.12
Notebook dictando A5 Gorjuss
Notebook matematica A4 Gorjuss
Notebook dictando A4 Gorjuss
Caiet de matematica A4 Glow, 40 file
Caiet dictando A4 Glitter and Shine, 40 file

Fie ca esti in cautarea unor caiete pentru micul scolar al familiei, fie ca ai nevoie sa-ti completezi chiar tu stocul de caiete la birou, poti fi sigur(a) ca ai ajuns in locul potrivit: categoria de pe site-ul hipermarketului Auchan cuprinde toate tipurile de caiete de care ar putea avea nevoie cineva.

Astfel, la noi gasesti caiete tip I, caiete tip II, caiete studentesti - fie caiete dictando sau caiete de matematica -, caiete A5, caiete de biologie, caiete de educatie muzicala, caiete de geografie, dar si blocuri de desen, precum si vocabulare. Astfel, in cazul in care copilul tau incepe scoala si trebuie sa-i refaci stocul de caiete pentru anul sau semestrul ce vine, cu siguranta ca vei gasi produsele de care va avea nevoie.

In plus, pe langa clasicele caiete A4, in gama noastra gasesti si caiete cu spirala, mult mai practice pentru unii dintre noi, mai ales ca ne ofera posibilitatea de a extrage foile de hartie mult mai usor.

Categoria noastra de caiete nu este doar diversificata. Ea mai prezinta un avantaj esential: raportul calitate-pret extrem de prietenos. Astfel, daca esti in cautarea unor caiete ieftine, dar care sa aiba coperti rezistente, precum si o rezistenta sporita a foilor de hartie, avem o veste buna pentru tine: gama noastra contine caiete care vor trece eroic proba de… rezistenta!

Ne dorim sa punem la dispozitia clientilor nostri doar produse calitative, dar care sa nu coste o mica avere. Acest lucru iti permite si tie sa-ti completezi stocul intr-o singura sesiune de shopping online: cu alte cuvinte, preturile prietenoase iti permit sa cumperi mai multe caiete deodata.

Acum te poti bucura foarte simplu de produsele de care ai nevoie: tot ce trebuie sa faci este sa parcurgi catalogul online, sa le adaugi in cos pe cele care ti-au atras atentia si sa alegi locatia Auchan unde doresti sa-ti fie livrata comanda.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.