Filtre
 lei
 lei

Ceai bebelusi

Iti punem la dispozitie ceaiuri potrivite pentru fiecare mama si bebelusul sau, realizate 100% din produse naturale, fara coloranti, aditivi sau arome artificiale.

Ceaiurile din aceasta categorie sunt benefice atat pentru perioada lunilor de sarcina, cat si pentru perioada postnatala. Pot fi utilizate pentru eliminarea disconfortului abdominal al bebelusilor, stimuleaza lactatia mamicilor, asigurand totodata o digestie gastrica foarte buna.

Metodele de procesare ale ceaiurilor pentru bebelusi si mamici asigura o conservare de lunga durata a substantelor active din compozitia acestora. Se recomanda ca ceaiurile pentru favorizarea lactatiei se se consume chiar in timpul alaptarii. Extractul de fenicul, adica elementul principal din ceaiurile pentru favorizarea unei lactatii optime, este supus unui transfer rapid in compozitia laptelui matern. Aceste produse nu genereaza niciun fel de disconfort bebelusului, dimpotriva, amelioreaza durerile cauzate de colici sau crampe.

Vino acum in magazinele Auchan pentru a cumpara cele mai bune sortimente de ceaiuri, destinate copiilor de varste mici, cat si mamelor. Aceste suplimente alimentare se integreaza foarte bine in programul de nutritie al mamei, in perioada lunilor de dupa nastere, oferind o suma intreaga de suplimente nutritive, vitale pentru dezvoltarea bebelusului si pentru determinarea unei stari benefice de confort.

Tot din aceasta categorie pot fi comandate online ceaiuri recomandate pentru ultimul trimestru de sarcina, ce gnu contin coloranti, arome artificiale, sau alte substante ce pot pune in pericol dezvoltarea armonioasa a fatului.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.