Filtre
 lei
 lei

Chifle si baghete

Cumpara intotdeauna de la Auchan cele mai proaspete chifle si baghete, pentru ca ai de unde alege! Iti punem la dispozitie o multime de sortimente, pentru toate gusturile, astfel incat sa ai mereu parte de chifle proaspete si bachete numai bune pentru un hot dog savuros.

Gasesti pe rafturile magazinelor Auchan chifle si baghete la cele mai convenabile preturi: chifle pentru un mic dejun copios, baghete rumene sa mearga bine la ciorba de pranz, chifle si baghete perfecte pentru a fi unse cu gem si margarina, la gustarea de seara.

Vrei sa cumperi astazi de la Auchan chifle si baghete? Pentru ca la noi, gasesti mereu cele mai bune sortimente de panificatie, in forme si dimensiuni diferite!

De ce sa cumperi chifle si baghete din alta parte, cand la Auchan ai mereu rafturile pline cu cele mai variate sortimente? Asa cum poti vedea si in lista cu produse pe care le gasesti in aceasta categorie, Auchan iti pregateste zilnic sortimente variante de chifle si baghete, numai bune pentru burgeri si hot dogs, la preturi mai mult decat convenabile.

Cumpara acum de la Auchan cele mai proaspete chifle si baghete, pentru a bucura de o masa pe cinste, cu bucate alese! Fie ca e un simplu pranz in familie, sau o petrecere pe care o tii acasa, in compania celor mai apropiate persoane din viata ta, aceste produse proaspete nu trebuie sa lipseasca de pe masa cu preparate delicioase.

Asa ca vino oricand in oricare magazin Auchan doresti, pentru a cumpara chifle si baghete la cele mai avantajoase preturi si de cea mai buna calitate Faci aici rapid lista ta de cumparaturi, apoi ne faci o vizita in cel mai apropiat magazin online de casa ta, pentru ca te asteptam mereu cu toate produsele de care ai nevoie.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.