Filtre
 lei
 lei

Cozonac

Cozonac cu nuca si cacao Auchan, 700g
Cozonac bogat cu nuca Auchan, 700g
productie_proprie
Cozonac Boromir cu crema caramel, 450 g
Cozonac cu maia si nuca Auchan La Masa, 700g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 17.12 - 31.12
pasare_aurie romania
Baigli cu nuca, +/- 250g

Te asteptam in magazin cu cei mai gustosi cozonaci! Pentru a-ti simplica intregul proces, verifica in categoria “Cozonac” intreaga gama de sortimente, pentru a le cumpara celor dragi cele mai savuroase produse pe care le poti achizitiona acum din gama noastra. Gasesti in oferta Auchan cozonaci proaspeti, chiar si atunci cand nu te afli in preajma sarbatorilor, insa iti este pofta de un astfel de sortiment. Profita acum de preturile avantajoase pentru: cozonaci cu stafide, cozonaci cu nuca, cozonaci cu crema de lapte si frisca, cozonaci cu crema de caramel, cozonaci cu portocale confiate.

Ai parte de cei mai gustosi cozonaci, provenind de la cei mai mari producatori in domeniu. Utilizeaza filtrele de cautare din categoria online “Cozonac”, pentru a ramane rapid doar cu acele produse de care esti interesat. Cauti un anumit sortiment de cozonac sau un anumit brand? Tot ce trebuie sa faci este sa activezi acele filtre de cautare ce iti pot permite sa treci in lista de cumparaturi cele mai relevante produse.

La fel poti proceda si in cazul in care tu cauti in aceasta categorie cozonaci cu o anumita cantitate: cozonac 1 kg, cozonac 0.5 kg, cozonac 450 g etc Profita acum de cele mai bune preturi pe care Auchan ti le ofera in fiecare zi la sortimentele de cozonac pe care le gasesti in aceasta pagina a magazinului nostru online si ofera-le celor dragi momente magice la masa, numai bune de servit cu o cana de lapte cald!

Pregateste-ti chiar de pe acum lista cu toate cumparaturile pe care vrei sa le faci la Auchan, insa nu inainte de a-ti face rapid un cont pe site. Odata inregistrat, poti comanda oricand cozonacul tau preferat, poti face liste de cumparaturi dupa bunul plac si esti mereu primul care afla ultimele surprize pe care noi ti le pregatim!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.