Filtre
 lei
 lei

Dieta sportivi

Gustare de ovaz cu ciocolata Vitalis, 60g
Baton proteic XL cu ciocolata Nutramino, 82g
Baton proteic cu cocos Nutramino, 66g
Baton Isostar cu banane, 40 g
Baton Isostar Endurance, 40 g
Baton cu fructe uscate Isostar, 40 g
Baton Isostar reload energy, 40 g
Batoane Isostar Pulse Energy cu guarana, 23 g
Tablete izotonice Isostar cu portocala, 120 g
Gustare de ovaz cu zmeura Vitalis, 55g
Bautura Izotonica Nutramino, 500ml

Te-ai hotarat sa iti schimbi dieta alimentara pentru a duce un mod de viata sanatos si pentru a avea un randament maxim de lucru?

Esti sportiv de performanta si ai un regim alimentar special? Ramai fidel placerilor tale alimentare in timp ce iti si mentii sanatatea perfecta cu dieta sportivi. Datorita sortimentelor variate oferite de Auchan, acum totul e posibil.

Cauta in magazinele noastre Auchan sau pe Auchan.ro cele mai reusite variante alimentare testate pe care orice sportiv le poate include in dieta sa.

Dietele sportivilor se bazeaza, in primul rand, pe o varietate larga de ingrediente atent selectionate. Incepe dimineata savurand un baton cu proteine, cu aroma de nuca de cocos, alune sau ciocolata.

Batoanele proteice sunt gustari energizante adaptate nevoilor particulare ale sportivilor care contribuie semnificativ la reducerea starii de oboseala si asigura cantitatea necesara de proteine pentru intregul organism.

Dieta alimentara pentru sportivi include si consumul regulat de bauturi proteice. Bautura cu proteine Isostar Izotonic este indicata in cadrul competitiilor sportive sau in conditii climaterice speciale. Iti poti creste rezistenta la efort si performantele fizice cu suplimentele sub forma de pastile energizante Redis Lipotrop.

Ce nevoi speciale ai tu dupa un antrenament fizic solicitant? Orice sportiv cu experienta ar opta pentru o sursa noua de energie cu o doza suplimentara din tabletele energizante izotonice Isostar. Acest produs este imbogatit cu vitamine si minerale, cu aport redus de calorii pentru recuperarea rapida dupa efort.

Adopta chiar astazi o alimentatie demna de un campion si verifica toate ofertele recomandate de Auchan. Asigura-ti sursa de minerale si vitamine pentru capacitate maxima in activitatile tale zilnice.

Ai livrare rapida la orice comanda pe Auchan.ro. Te asteptam si in magazinele noastre din orasul tau pentru cumparaturi complete la cele mai accesibile preturi de pe piata pentru tine si familia ta.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.