Filtre
 lei
 lei

Drumetie & Camping

Cana din inox Romania neimblanzita, 200 ml
Set 6 cuie de cort Cups
Saltea simpla Cup's, 22 cm

Esti pasionat de drumetie si obisnuiesti sa mergi in camping alaturi de familie si de prieteni? Asigura-ti stocul necesar de accesorii care sa iti usureze efortul depus in timpul vacantelor la cort sau cu rulota! In magazinele noastre si pe site-ul auchan.ro poti gasi o varietate de articole de camping la preturi foarte accesibile. De exemplu, iti oferim diverse seturi de tacamuri din plastic sau din inox, pe care le poti transporta si folosi cu usurinta in excursiile tale.

De asemenea, in categoria de articole de camping ai la dispozitie si pastile pentru racirea lichidelor, precum si pahare telescopice din plastic. Daca mergi in concediu cu cortul, cu siguranta trebuie sa vizitezi sectiunea de articole de drumetie. Aici vei regasi accesoriile necesare pentru montarea cortului, cum ar fi cuiele Cups.

Totodata, daca esti in cautarea unui hamac, il poti comanda online de pe aucharn.ro sau il poti achizitiona din magazinele noastre din tara. Nu neglija nici siguranta ta si a celor dragi si opteaza si pentru o caciula din acril, prevazuta cu led in partea frontala, care asigura un plus de vizibilitate pe timpul noptii.

Comanda accesorii de camping si de drumetie de pe auchan.ro si beneficiezi de preturi accesibile la produsele dorite. In plus, poti avea garantia ca iti punem la dispozitie doar accesorii de drumetie de calitate, de la producatori de prestigiu.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.