Filtre
 lei
 lei

Fiare de calcat

Perie cu aburi Daewoo DGS1500PK pentru calcat vertical
Fier de calcat Rohnson R331 cu putere de 2200W
Fier de calcat Selecline 866001
Statie de calcat Philips HI5919, 5.2 bari
Fier de calcat Russell Hobbs One Temperature
Statie de calcat Qilive 43396, 2400W, alb
Aparat portabil de calcat Qilive 152372, alb

Daca vrei sa ai un look impecabil, nu poti sa nu acorzi atentie felului in care arata hainele tale. Din aceasta perspectiva, calcatul este esential pentru ca vestimentatia ta sa fie perfecta. Cum iti doresti ca totul sa decurga cat mai usor si rapid, asigura-te ca folosesti cele mai bune fiare de calcat.

In materie de fiare de calcat, la Auchan vei gasi tot ce ai nevoie. Hainele tale vor avea un aspect fresh si curat de fiecare data, iar toate cutele vor disparea instant. Un fier de calcat de calitate poate face diferenta in privinta felului cum arata o haina. Nu subestima cat de mult poate schimba fierul de calcat aspectul unei bluze si asigura-te ca faci alegerea potrivita atunci cand iti cumperi unul.

Fiarele de calcat de la Auchan vin cu o talpa antiaderenta care aluneca fara probleme pe tesaturile hainelor tale. De exemplu, fierul de calcat cu aburi Philips Easy Speed este dotat cu o functie de detrartrare, cu ajutorul careia vei putea folosi apa normala de la robinet. Vei beneficia, astfel, de sesiuni de calcat rapide, eficiente, fara un efort considerabil din partea ta. Gama noastra cuprinde branduri renumite precum: Tefal, Russell Hobbs, Rohnson,

E timpul ca fierul de calcat sa devina un aliat pe care sa te poti baza atunci cand vrei ca hainele tale sa arate impecabil, iar pentru asta poti apela cu incredere la produsele din gama Auchan, special concepute ca sa-ti asigure tot ce ai nevoie pentru o sesiune de calcat de calitate. Orice vei alege, poti avea siguranta ca produsul este unul care va raspunde nevoilor tale. Poti afla toate detaliile despre fiecare produs, de pe paginile individuale. 

Nu ezita si alege fierul de calcat care iti place. Comanda online si profita de preturile accesibile de la Auchan.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.