Filtre
 lei
 lei

Fierbatoare de apa

Incalzirea apei poate sa fie un proces mult prea lung atunci cand te grabesti sau pur si simplu vrei sa savurezi bautura preferata.  Alternativa iti este adusa de fierbatoarele de apa. Nu trebuie sa stai si sa astepti minute in sir pentru ca apa ta sa ajunga in punctul de fierbere inainte sa o poti folosi pentru bautura dorita.

Fierbatoarele de apa fac totul aproape instant si in cateva secunde vei putea avea rezultatul dorit cu mai putin efort. Pur si simplu toarna apa in recipient, apasa butonul de start si in scurt timp totul va fi gata.

Auchan iti ofera fierbatoare de apa cu care vei putea sa incalzesti apa rapid, eficient si usor oricand vrei. Ferestrele de vizualizare de pe lateral iti vor permite sa stii in orice moment cata apa este in fierbator pentru a te putea ajusta in functie de situatie.

Fierbatoarele de apa dispun si de protectie de supraincalzire, precum si de functie de oprire automata in momentul in care apa a ajuns in punctul de fierbere. Butonul de pornire / oprire va fi iluminat pentru a-ti atrage atentia atunci cand fierbatorul merge si carcasa sa poate fi prea fierbinte.

Cana fierbator este ustensila de care ai nevoie in bucatarie pentru ca viata ta sa fie mai usoara, iar drumul catre ceaiul savuros sau cafeaua atat de necesara sa fie unul extrem de scurt. Umplerea si golirea fierbatorului este extrem de usoara. Produsele din gama Auchan de fierbatoare de apa sunt la cea mai buna calitate si vor fi eficiente in a-si duce la bun sfarsit sarcina.

Alege din oferta noastra ce ti se potriveste mai bine si adauga totul in cos. Opteaza pentru livrarea la domiciliu pentru ca produsul dorit sa ajunga la tine rapid si in siguranta.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.