Filtre
 lei
 lei

Flori

Produse recomandate din categoria Flori

Mix Begonia, 20 cm
Plante verzi de interior, divere sortimente
Planta Dracena Marginata 12 x 45 cm
Planta Kalanchoe Calandiva mix, 22 cm
Tulipa hybrida 3 bulbi
Planta Hyacinthus cu 3 bulbi, 12 cm
Planta de interior Begonia Borias
Planta decorativa de exterior Crizantema New York
Mix Phalaenopsis cu 3 tulpini, 50 - 70 cm
Planta in ghiveci Chrysant Tobayo(Crizantema)
Planta in ghiveci Dracaena Marginata Toef
Planta decorativa de interior Aloe Vera
Planta in ghiveci Dracaena Marginata 17 cm
Mix Kalanchoe 15 x 30 cm

Pentru ocaziile speciale, probabil ca cel mai simplu, dar in acelasi timp si cel mai inspirat cadou va ramane buchetul de flori sau o planta decorativa. Cu siguranta atunci cand vrei sa faci o impresie buna, una dintre cele mai potrivite alegeri pe care le poti face este sa oferi un buchet de flori care sa insenineze ziua persoanei careia il vei darui.

Florile reconecteaza oamenii cu natura si aduc un zambet pe buzele tuturor, iar daca vei face alegerea potrivita, cadoul tau va fi unul extrem de apreciat. Tocmai de aceea, gama variata de la Auchan iti pune la dispozitie cele mai frumoase flori. Cu siguranta vrei flori deosebite pentru ocaziile importante, asa ca ai venit in locul potrivit.

In oferta noastra vei da peste produse de calitate, alese pentru toate gusturile si pregatite sa iti faca viata mai usoara. Daca nu vrei un buchet mare de flori, poti alege planta in ghiveci decorativa Hydrangea pentru un plus de culoare.

O alta alegere inspirata ar putea sa fie orhideea Phalaneopsis, care va aduce un aer exotic si, in acelasi timp, va fi usor de intretinut. Orhideea Phalaneopsis este cea mai intalnita specie de orhidee de apartament si poate fi un inlocuitor perfect pentru un buchet de flori cadou, daca vrei sa vii cu ceva diferit.

Planta decorativa in ghiveci Kalanchoe este o alta varianta excelenta. Kalanchoe este o planta suculenta, mica si robusta, cu flori deosebite, in culori vii. In oferta de la Auchan poti descoperi plante pentru toate gusturile, care vin insotite de toate instructiunile pentru a le întretine cu usurinta.

Fie ca vrei sa faci un cadou care sa faca ziua mai buna unui prieten sau persoanei iubite, fie ca ai nevoie de ceva fresh pentru locuinta ta, pe Auchan.ro vei gasi tot ce ai nevoie.

Asadar, te asteptam la cumparaturi!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.