Filtre
 lei
 lei

Gradina

Produse recomandate din categoria Gradina

Amestec turba universala Florasol 10 l
Amestec turba Humiflor 10 l
Substrat pentru orhidee Dr. Soil, 1L
Amestec turba Plantasol 5 l
Amestec de turba Florasol, universal, 5L
Ghiveci Harplast Orhidee 163 transparent
Amestec turba pentru rasaduri si seminte Florimo, 20L
Insecticid Florasol cu pompa, 0.5L
Amestec turba Plantasol 20 l
Amestec turba Florino universal, 3L
Lopatica Pouce, 29cm
Lopatica din plastic Garden Star, 29 x 10cm
Ghiveci Harplast Orhidee 133 transparent
Amestec de turba Florimo acida 3 l
Sfoara Garden Star, 70m, 80 grosime
Solutie nutritiva universala Florasol 1 l
Arpagic Galben Rotund  16-21 mm
Substrat pentru orhidee
Ghiveci Harplast Dalia 230 maro
Solutie nutritiva Florasol, 0.5 L
Amestec de turba Florimo pentru cactusi, 3 l
Substrat pentru muscate si flori de balcon
Jardiniera Harplast Carina 600 maro
Ghiveci Harplast Dalia 200 maro
Ingrasamant lichid universal
Ghiveci Harplast Dalia 135 maro
Ghiveci Harplast Ramona 150 x 150 teracota
Jardiniera Harplast Carina 400 maro

Transforma gradina din jurul casei intr-un spatiu primitor, unde natura te invaluie la fiecare pas. Ai ocazia sa plantezi flori sezoniere, copaci roditori, plante aromatice sau legume, de care te poti bucura tot timpul anului. Pe langa acestea, poti infrumuseta aspectul gradinii cu articole decorative si accesorii inedite.

Sprijinim proiectele tale de gradinarit, astfel incat am pregatit o selectie completa de articolele necesare pentru ingrijirea atenta a gradinii.

Ai la dispozitie o gama variata de produse ideale pentru gradinarit, precum unelte de mana, accesorii indispensabile pentru plantarea copacilor si florilor, diferite tipuri de pamant si sisteme de irigare necesare pentru udarea zilnica. Mai mult, pe langa aceste elemente importante pentru gradina, ai ocazia sa descoperi mobilier de gradina confectionat din materiale durabile si rezistente in timp. Sau piscine potrivite pentru adulti si copii, ori chiar un balansoar confortabil, nemaipomenit pentru serile calde de vara.

Incearca cu incredere aceste articole pentru gradina, disponibile la preturi accesibile. Intrucat iti rasplatim fiecare vizita, ai ocazia sa profiti de ofertele avantajoase aplicate produselor din sectiunea de gradinarit.

Bucura-te de compania celor dragi in fiecare zi! Prin intermediul unui set de mobilier pentru gradina, ai ocazia sa amenajezi gradina in orice stil decorativ iti doresti. Fabricat din materiale calitative, setul de mobilier de exterior format din masa si scaune este alegerea perfecta pentru serile petrecute alaturi de familie. Daca vrei sa te bucuri de caldura soarelui arzator, o piscina si cateva sezlonguri se vor potrivi de minune langa decorul verde de copaci, arbusti si alte plante decorative. In ceea ce priveste procesul de plantare, ai la dispozitie o multitudine de produse indispensabile pentru gradina.

Cumpara cu incredere seminte de gradina pentru plantare si cultivare, butasi, arbusti ornamentali sau pomi fructiferi pitici.

 

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.