Filtre
 lei
 lei

Gratare

Gratar pe carbuni 40 x 30 x 8 cm
Gratar din fonta Grillchef, 36 x 46.5 x 40 cm
Gratar pe carbuni 50 x 35 cm, h800
Gratar unica folosinta Grillchef, din aluminiu
Gratar rotund Grillchef, 62 x 53 x 80 cm
Grill rotund Garden Star
Tigaie din fonta Grill Chef, 33cm
Disc din fonta Perfect Home, 45cm

Daca vrei sa iti cumperi un gratar de la Auchan, noi iti punem la dispozitie o gama variata de produse: gratare pe carbuni, gratare rotunde, gratare BBB dreptunghiular, dar si accesorii pentru gratar, astfel incat sa le comanzi pe toate din acelasi loc.

Avem chiar si propriul nostru brand de gratar Auchan, produs cu o suma de functii uimitoare. Daca vrei sa vii in cel mai apropiat magazin de casa ta, pentru a verifica fiecare detaliu al unui gratar, noi te asteptam oricand cu rafturile pline. Daca vrei sa il comanzi online, simplitatea cu care treci prin pasii de comanda transforma intregul proces intr-o experienta de cumparare pe care vrei sa o repeti!

Pe auchan.ro gasesti intotdeauna gratare pentru BBQ de calitate, la cele mai bune preturi. Adaugi rapid in cosul de cumparaturi cel mai bun gratar pentru gradina ta, iar noi livram comanda in cel mai scurt timp posibil, chiar acolo unde incepe distractia.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre cum poti comanda online un anumit model de gratar de pe site-ul nostru, tot ce trebuie sa faci este sa suni la numarul de telefon 021-9141 (disponibil de Luni pana Sambata, intre orele 08:00 si 20:00). Cauti un anumit model de gratar si te intereseaza daca acesta se afla pe stoc?

Iti explicam jos cum poti face acest lucru: Pasii de comanda sunt simplu de urmat, iar cautarea unui anumit tip de gratar se face cu un simplu click. Unde? Pe filtrele pe care le gasesti in aceasta categorie online. Nu trebuie sa dai scroll la nesfarsit pentru a vedea daca avem un gratar de gradina de la un anumit brand. Apesi pe un singur filtru de cautare cu numele acestui producator si iti apar instant rezultatele de care esti interesat. Cat de simplu, nu-i asa?

Asadar, te asteptam la cumparaturi pentru a beneficia de reduceri si preturi promotionale la produsele tale preferate.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.