Filtre
 lei
 lei

Hrana pisica

Hrana uscata pentru pisici Whiskas cu ton 1.4kg
Hrana umeda pisica Miau Miau cu pui 415g
Hrana umeda pisica Gourmet Gold Mousse cu pui, 85g
Recompense pentru pisici Dreamies cu pui 60g
Hrana uscata pentru pisici Whiskas cu vita 1.4Kg
Hrana umeda pisica Miau Miau, 415g
Hrana uscata pentru pisici Whiskas, 1.4Kg
Hrana umeda pisica cu somon Auchan, 100 g
BANI INAPOI 5% CA BONUS PE CARD MyCLUB
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Pate pentru pisici cu creveti Auchan, 100 g
BANI INAPOI 5% CA BONUS PE CARD MyCLUB
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Pate cu vita pentru pisici, 100 g
Hrana umeda pisici Felix Party Mix Original Purina

Animalele de companie sunt parte din viata noastra si trebuie tratate cu mare grija.

Calitatea pe care o are hrana pisicii tale trebuie sa fie la nivel ridicat pentru ca felina ta sa duca o viata lunga si sanatoasa. Auchan.ro iti ofera hrana pisici de cea mai buna calitate pentru a-i asigura tot necesarul de energie.

Iti punem la dispozitie mancare pisici junior, dar si variante de mancare pentru pisici adulte. Cea mai buna mancare pentru pisici este cea care ii da animalului tau de companie vitamine si nutrienti de calitate. Pe Auchan.ro gasesti mancare pisici ieftina, care va rezolva apetitul felinei tale atunci cand pisica nu mananca. Poti alege mancare umeda pisici, dar si mancare uscata pisici, in asa fel incat sa ii creezi animalului tau de companie un regim variat si sanatos.

Colaboram cu branduri de calitate, iar la noi vei gasi mancare Purina One pisici, dar si mancare pisici Felix, mancare pisici Gourmet sau mancare pisici Whiskas. Iti oferim si pachete de hrana pisici la plic, insa poti gasi pe site-ul nostru si mancare pisici la sac.

Tot pe Auchan.ro ai posibilitatea de a alege mancare pentru pisici pui, dar si variante de hrana pentru pisici sterilizate. La noi gasesti cea mai buna mancare pentru pisici junior, dar si cele mai gustoase sortimente pentru pisicile adulte. Iti recomandam sa incerci si variantele de hrana pentru pisica marca Auchan.

Produsele noastre de marca proprie contin doar ingrediente de calitate. Ele sunt disponibile in diferite sortimente si pot fi comandate de pe site. Toate produsele din aceasta categorie pot fi comandate direct de pe Auchan.ro. Trebuie doar sa le alegi, sa le adaugi in cos si sa selectezi magazinul in care vrei sa ti le aducem.

Ramai pe Auchan.ro pentru cele mai bune oferte si promotii!

Cu ce se deosebeste hrana pentru pisici sterilizate?

Dupa sterilizarea unei pisici, de cele mai multe ori apar probleme de greutate, datorita apetitului crescut, combinat cu o scadere a energiei si activitatii fizice. Mancarea pentru pisici sterilizate contine in general carnitina (aminoacid) care are rolul de a transforma grasimea in energie, precum si o cantitate redusa de carbohidrati.

Cat trebuie sa manance o pisica pe zi?

Cantitatea de hrana necesara unei pisici depinde de greutatea, varsta si nivelul de activitate al unei pisici. O pisica de 2 kg ar trebui sa manance intre 120 si 160 grame de hrana umeda sau 20-35 grame de hrana uscata, pe cand o pisica de 5 kg ar trebui sa manance intre 250 si 360 grame de mancare umeda sau de la 40 pana la 70 de grame de mancare uscata.

Ce fel de hrana pentru pisici gasesc in oferta Auchan?

In oferta Auchan veti gasi atat hrana uscata, cat si umeda, lapte pentru pisici sau recompense, pentru pisici junior, pisici sterilizate, pisici de interior sau hrana speciala pentru o blana mai lucioasa sau ingrijirea sistemului urinar al pisicii.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.