Filtre
 lei
 lei

Electrocasnice incorporabile

Bucataria este una dintre cele mai importante incaperi ale unei case. Pentru a te bucura de un confort sporit in fiecare zi, este necesar sa o echipezi corespunzator.

La Auchan gasesti o gama variata de electrocasnice incorporabile, ideale pentru bucatariile moderne si minimaliste. Dintr-o bucatarie moderna nu pot lipsi solutiile simple si eficiente de preparare a mancarurilor. Astfel pe Auchan.ro poti gasi cuptor incorporabil de calitate.

Descopera in oferta noastra modele performante de cuptor incorporabil electric si cuptor cu microunde incorporabil. Cu ajutorul acestor electrocasnice vei putea sa iti prepari mereu cele mai delicioase feluri de mancare. Si din punct de vedere ergonomic, un cuptor electric incorporabil te ajuta oricand pentru ca este usor de integrat intr-un spatiu de mici dimensiuni.

Alege calitatea si aspectul practic pe care le ofera doar cele mai bune produse din oferta noastra. In plus, tot la noi gasesti si plita electrica. Alege o varianta de plita electrica simpla daca nu prepari retete complicate si daca nu ai foarte des musafiri. In schimb, daca iti place sa gatesti, poti opta pentru o plita electrica dubla. Oricare varianta o alegi, fii sigur ca iti oferim doar electrocasnice incorporabile de la branduri de top.

In oferta Auchan poti descoperi plita si cuptor incorporabil oferite de producatori de renume, ideale pentru toate tipurile de bucatarii. Tot la noi gasesti si plita cu inductie, excelenta cand vrei sa gatesti rapid si cu un consum redus de energie.

Alege dintr-o gama variata cele mai bune solutii pentru bucataria ta. Atat pe site-ul nostru, cat si in aplicatia Auchan poti naviga la categoria electrocasnice incorporabile si ai ocazia sa descoperi mereu oferte noi. Nu uita ca ai posibilitatea de a comanda online produsele tale preferate.

Noi ti le livram in cel mai apropiat magazin Auchan sau chiar la tine acasa.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.