Filtre
 lei
 lei

Inghetata

Produse recomandate din categoria Inghetata

Pentru o experienta imbunatatita iti livram comanda din cel mai apropiat magazin! Verifica aici aria de livrare
Inghetata cu vanilie Carte d'Or, 750ml
Inghetata cu cacao si sirop de cacao Aloma, 1000ml
Inghetata Siviero Maria vanilie din Madagascar 1L
Inghetata Auchan cu fructe de padure, 500 g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Cuburi de gheata Instant Ice, 2Kg
romania congelat
Inghetata cu caramel sarat Haagen Dazs, 460ml
Inghetata cu praline Nirvana, 470ml
Inghetata Tutti Caraibe Corso, 2L
Inghetata Aloma Profiterol, 900ml
Inghetata Siviero de ciocolata 1 l
Inghetata Tutti Neapoletana Corso, 2L
Pachet inghetata Oreo Sandwich, 6 x 55ml
Inghetata Auchan cu nuca, 500 g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Tort de inghetata Alpin 2 l
Inghetata vafa cu cacao si vanilie Auchan, 55g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Inghetata Haagen Dazs cu frisca si capsuni, 95ml
15% REDUCERE
valabilitate: 25.05 - 07.06
* Reducere valabila cu card MyCLUB Auchan
Inghetata Carte d'Or tripla ciocolata, 900 ml
Inghetata cu crema de caramel Aloma, 900ml
Vafa cu vanilie Auchan, 55 g
pasare_verde
Inghetata Alpro cu soia si vanilie, 340 g
Inghetata Siviero de ciocolata cu menta 1 l
Inghetata de caramel cu sos de caramel sarat Haagen dazs, 95ml
15% REDUCERE
valabilitate: 25.05 - 07.06
* Reducere valabila cu card MyCLUB Auchan
Inghetata cu vanilie La Strada, 120ml
Inghetata vafa cu fructe de padure si frisca Auchan, 55g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12

La Auchan gasesti intotdeaua cele mai racoroase tipuri de inghetata, pentru tine si cei dragi. Descopera intreaga gama de produse pe care noi ti-o punem la dispozitie, alege cel mai apropiat magazin Auchan de casa ta si cumpara apoi de la noi sortimentele tale preferate. In categoria online de produse “Inghetata” gasesti cate o aroma racoritoare pentru fiecare membru al familiei tale: inghetata cu aroma de cacao, inghetata cu aroma de tiramisu, tipuri variate de inghetata cu arome de fructe, inghetata cu arome de vanilie si chiar sortimente cu fulgi de ciocolata sau caramel, mai mult decat perfecte pentru un desert de nota 10!

Este atat de simplu sa stii ce tip de inghetata vrei sa iti cumperi din magazinul Auchan, atunci cand cunosti dinainte cu ce produse te asteptam. Utilizeaza cu incredere filtrele de sortare pe care le gasesti in aceasta categorie, pentru ca acum te bucuri de libertatea de a-ti pregati chiar de acasa intreaga lista de cumparaturi.

Inghetata la cutie sau inghetata la cornet? Inghetata pe bat sau inghetata tip sandwich? Profita chiar acum de multitudinea de optiuni pe care noi ti le oferim si racoreste-te cu o inghetata pe gustul tau! Daca tii la dieta, poti cumpara de la noi si inghetata bio, inghetata fara zahar, inghetata fara lactoza. Produsele din categorie “Inghetata” pot livrate chiar si la adresa pe care ai specificat-o in comanda.

Vrei sa afli mai multe despre modalitatile de plata, oferte si promotii saptamanale, cardul de fidelitate MyClub Auchan sau orice alta informatie? Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi iar unul dintre colegii nostri iti va oferi cel mai bun raspuns la intrebarea ta! Serviciul este disponibil de Luni pana Sambata, intre orele 08:00 - 20:00, cu exceptia sarbatorilor legale!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.