Filtre
 lei
 lei

Intretinere gradina

Amestec turba universala Florasol 10 l
Amestec turba Humiflor 10 l
Substrat pentru orhidee Dr. Soil, 1L
Amestec turba Plantasol 5 l
Amestec de turba Florasol, universal, 5L
Insecticid Florasol cu pompa, 0.5L
Amestec turba Plantasol 20 l
Amestec turba Florino universal, 3L
Amestec de turba Florimo acida 3 l
Solutie nutritiva universala Florasol 1 l
Substrat pentru orhidee
Solutie nutritiva Florasol, 0.5 L
Amestec de turba Florimo pentru cactusi, 3 l
Arac din metal Garden Star, 150cm
Arac din metal Garden Star, 90cm
Substrat pentru muscate si flori de balcon
Scarita cu 3 cercuri Garden Star, 75cm
Ingrasamant lichid universal
Ingrasamant batoane universal
Manusi pentru gradinarit EvoTools, 23mm
Amestec turba Florimo pentru trandafiri, 20 l
Substrat de gradina
Amestec turba Humiflor 50L
Amestec de turba Florimo, universal, 10L
Substrat pentru plante de camera, 5L
Arac din metal Garden Star, 120cm
Arac din metal Garden Star, 60cm
Amestec de turba Florasol, universal, 40L
Substrat pentru plante verzi si palmieri
Ingrasamant lichid pentru trandafiri
Substrat pentru orhidee
Manusi de gradina, EvoTools
Pamant universal, 10L
Solutie nutritiva Vitaflora 8, cactusi 0.1 l

Gradinaritul este o activitate relaxanta, pe care multi dintre noi au transformat-o intr-un adevarat hobby.

Produsele de intretinere gradina sunt, astfel, indispensabile. Suntem siguri ca iti place sa petreci timpul liber in propria gradina, sa plantezi noi flori si copaci de care te vei bucura intreaga vara. Pentru ca suntem alaturi de tine si stim ca dupa ce termini de gradinarit, o sa te relaxezi in acel loc magic, Auchan ti-a pregatit o gama larga pentru intretinere gradina. Astfel, iti vei petrece timpul liber intr-un loc aranjat si curat, cu plante sanatoase de care te poti bucura. Daca ai o gradina frumoasa, atunci cu siguranta ai nevoie de produse de intretinere gradina de calitate.

La Auchan vei gasi amestec turba universala, substrat pentru orhidee, ingrasamant lichid, baton fertilizant, solutie nutritiva, termometru de gradinarit din lemn, dar si accesorii precum manusi de gradina pentru a evita murdaria sau infectiile.

Alege tot ce ai nevoie pentru intretinerea gradinii tale, iar astfel vei putea sa te bucuri cu usurinta de munca depusa si te vei relaxa in gradina ta. In plus, in functie de nevoile tale si de bugetul de care dispui, la Auchan o sa gasesti atat solutii de gradina in ambalaje si litraje adaptate necesitatilor tale.

Comanda acum toate produsele pentru gradina si intretinere gradini, care te vor ajuta sa ai in cel mai scurt timp un colt de natura doar al tau, exact dupa gusturile tale. Iar pentru a-ti rasplati increderea acordata in produsele noastre si pentru ca esti unul dintre clientii nostri fideli, Auchan te va surprinde cu preturi avantajoase si oferte periodice, atat in magazin, cat si pe site.

Auchan o sa te surprinda mereu cu preturi mici, oferte noi si transport rapid, la comanda online.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.