Filtre
 lei
 lei

Accesorii irigare

Conector furtun Garden Star 1/2
Duza furtun Garden Star 13 cm
Conector 1/2 13 mm Garden Star
Adaptor 2 in 1 Garden Star 3/4 si 1
Conector furtun stop apa Garden Star 3/4
Conector Conex mama Garden Star 3/4
Conector Garden Star 3/4 19 mm
Conector furtun Garden Star 3/4
Conector 2 in 1 Garden Star 3/4 si 1/2
Racord rapid tata 19 mm
Adaptor 2 in 1 mama Garden Star 1/2 si 3/4
Pistol jet spray ajustabil Garden Star
Conector furtun Garden Star 5/8, 1/2, 3/4
Conector Garden Star 5/8, 1/2, 3/4
Set conectori 1/2 x 4
Conector Stop apa Garden Star 5/8, 1/2, 3/4
Set conectori 3/4 x 4
Suport furtun de agatat Garden Star 25 cm
Duza reglabila pentru stropit, EvoTools
Adaptor cu filet exterior EvoTools, 3.4 inch
Pistol spray 10 functii Garden Star 21 cm
Adaptor cu colier EvoTools, 3.4 inch
Adaptor cu filet interior EvoTools, 3.4 inch
Aspersor metalic cu pivot EvoTools
Aspersor pivotant cu impuls EvoTools
Aspersor rotativ, 3 brate pivotare EvoTools
Adaptor cu filet interior EvoTools, 3.4 inch
Conector legatura furtun EvoTools, 1.2 inch
Conector legatura furtun EvoTools, 3.4 inch
Conector furtun opritor EvoTools, 1.2 inch
Conector furtun opritor EvoTools, 3.4 inch
Conector furtun EvoTools, 1.2 inch
Conector furtun EvoTools, 3.4 inch
Furtun armat EvoTools, 20m, 3.4 inch
Furtun armat din PVC EvoTools, 15m, 3.4 inch

Esti pasionat de gradinarit? Protejeaza-ti plantele si bucura-te de cele mai bune rezultate cu ajutorul gamei accesorii irigare recomandata de Auchan.

Echipeaza-te cu cele mai indicate accesorii de irigare pentru rezultate rapide: conectoare furtun, duze furtun, furtunuri, pompa de stropit pentru casa si gradina, aspersor irigatii sau suport pentru furtun gradina.

Din categoria accesoriilor pentru furtun gradina, Auchan iti pune la dispozitie urmatoarele tipuri de conectori: cu opritor, cu diametre de 1/2, 3/4, set, model pentru robineti. Duzele de stropit sunt de mai multe feluri, in functie de utilitatea pe care o cauti: cu orificii, model reglabil, tip dublu de pulverizare, plus altele.

Rasfoieste oferta de adaptatoare furtun pentru irigatii, unde poti gasi: model cu filet interior sau exterior sau model cu colier. In completarea accesoriilor si sistemelor de irigat, oferta disponibila include si adaptoare durabile si rezistente. Pregateste pentru gradina ta un arsenal intreg pentru irigatii si adauga in cos cel mai util pistol de stropit: cu jet ajustabil sau cu functie dubla si duza din alama. Te-am convins sa te apuci de treaba?

Amenajeaza-ti propriul colt de rai, in gradina, si ai grija de el cu cele mai bune produse. Descopera varianta optima pentru stilul tau de lucru si noi te asteptam cu cele mai bune preturi la accesorii irigare in magazinele Auchan.

Ai avea chef de iesit la cumparaturi, dar programul nu iti permite? Atunci comanda simplu online toate cele necesare, pe Auchan, iar noi iti livram produsele direct la usa.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x