Filtre
 lei
 lei

Jocuri de societate

Joc Set pacalici Noriel
Joc de societate Remy Medias
Joc de societate Activity Original
Joc Comoara lui Piticot Noriel
Joc Broscutele infometate, One Two Fun
Joc de indemandare Deico - Turnul instabil
Joc de sah si table Medias 2 in 1, 38 x 38cm
Carti de joc Poker Piatnik, astortate
Joc colectiv D-Toys - Remi
Noriel - Nu te supara, frate!
Carti de joc D-Toys
Jocul cuvintelor 2 in 1, Noriel
Joc de societate Kosmos - Catan, jocul de baza
Joc colectiv D-Toys - Pantonime
Reclama TV
Joc colectiv D-Toys - Nu te supara, original
Joc de societate Activity Family Classic
Joc colectiv D-Toys - Comoara piratilor
Joc colectiv D-Toys - Brosquito
Joc de societate Scrabble Medias
Joc colectiv D-Toys - Cat face
Joc colectiv D-Toys - Soarecele si pisica
Joc de societate Dixit
Joc de societate Atentie - cad biscuiti
Joc de sah si table, 2 in 1 Medias
Turnul Instabil Color Plus
Joc de societate Ticket to Ride - Europa
Joc Rummikub Experience
Joc Twister
113.0

In stoc

Carti de joc unguresti Piatnik
Carti de Joc Cruce-Carton
Joc de societate Batalia Cuplurilor
Carti de Joc De Poveste (55 Carti)
Joc de societate Alias femei vs barbati
Set D-Toys Micul Magician 50 de trucuri
Joc Bingo cu 48 bile
Joc colectiv D-Toys - Jocul Afacerilor
Reclama TV
Joc de societate Un portal de cascaval
Joc colectiv D-Toys - Dacii si Romanii
Reclama TV

Cauti jocuri de societate pentru cei mici si pentru cei mari? Le gasesti pe toate pe auchan.ro si in magazinele noastre din tara! Iti punem la dispozitie o intreaga colectie de board games pentru orice varsta!

Nu mai este un secret faptul ca aceste jocuri de societate pentru copii si adulti au o multime de beneficii; Stiai ca imbunatatesc functionarea creierului, stimuland memoria si procesele cognitive atat in cazul prichindeilor, cat si in cazul celor mai mari? In plus, un alt motiv sa cumperi jocuri de societate pentru adulti este ca acestea reduc stresul si aduc zambetul pe buze! Asadar, pentru serile petrecute alaturi de prieteni sau familie, aceste board games sunt ideale.

Si in cazul celor mici aceste jocuri fac minuni, deoarece creeaza mai multa fericire! Prin urmare, trece pe lista de daruri si jocuri de societate de copii. De asemenea, astfel de jocuri au magica putere de a apropia oamenii si de a intari relatiile sociale. Jocurile de societate stimuleaza cooperarea si munca in echipa, antrenandu-i pe toti participantii in cursa pentru castig! In plus, aceste board games ne indeamna sa fim mai creativi si sa capatam mai multa incredere de sine si ne deconecteaza de la lumea virtuala de care, deseori, suntem acaparati.

Daca vrei sa descoperi si tu bucuria jocurilor de societate, comanda-le online pe cele preferate sau vino sa le alegi din magazinele noastre. Iti oferim jocuri de societate pentru copii la preturi accesibile, dar iti punem la dispozitie si o multime de jocuri de societate pentru adulti la oferta! Poti alege board games distractive pentru tine si familia ta, dar si pentru a le oferi cadou celor apropiati, fie ca este vorba despre copii sau despre adulti.

Alege cele mai distractive si educative jocuri de societate de pe auchan.ro sau din locatiile noastre din intreaga tara!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.