Filtre
 lei
 lei

Lapte praf bebelusi si alte bauturi

Produse recomandate din categoria Lapte si bauturi bebe

Apa pentru sugari Hipp 1.5L
Lapte praf Aptamil 1+, 12-24 luni, 800g
Lapte praf Aptamil 2, 6-12 luni, 800g
Lapte praf de inceput Aptamil 1, 0-6 luni, 800g
7 Cereale BIO Milupa, 250g
Ceai Babycalm Mami si bebe, pentru bebelusi
Cereale Nestle Somn Usor 250g
Apa plata Vedda Baby pentru fete 250 ml
Cereale Nestle cu grau si 5 fructe 250g
Cereale cu fructe de padure Hipp 250g
Lapte praf Nestle Nan 2 Comfortis 800g
Apa plata Vedda Baby, 1L
Mix de 8 cereale Nestle 250g
Cereale cu piersici si caise Hipp 250g
Cereale Nestle cu biscuiti 250g
Apa plata Vedda Baby pentru baieti 250 ml
Cereale Nestle cu fibre delicate 250g
Lapte praf Nestle Nan 4 Comfortis 800g
Lapte praf Nestle Nan 1 Comfortis 800g
Suc eco Hipp cu mere si struguri 200ml
Cereale Nestle din orez cu roscove 250g
Cereale Nestle cu orez 250g
Cereale Hipp fara zahar 200 g
Lapte Hipp Combiotic de inceput, 800 g
 8 cereale cu stracciatella Nestle 250g
Lapte pentru copii Milumil Junior 1+, 1200g
Ceai organic de fructe Hipp 20 pliculete a 2g
Suc eco din fructe rosii Hipp 200ml

Laptele matern este extrem de important atat pentru dezoltarea armonioasa a bebelusului, cat si pentru legatura emotionala puternica dintre mama si fat, mijlocita de alaptare. Insa atunci cand mamele, din diverse motive, nu mai pot alapta, laptele praf reprezinta cea mai buna alternativa a laptelui matern.

Laptele praf se obtine prin extragerea apei si a grasimii din laptele proaspat pasteurizat. In timpul acestui proces de extragere, o multime de nutrienti benefici pentru sanatatea bebelusului raman in formula laptelui praf.

Formulele de lapte din aceasta categorie pot reproduce foarte bine gustul de lapte matern, fiind imbogatite cu o multime de minerale, vitamine, proteine, carbohidrati si aminoacizi.

Laptele praf contine o serie de vitamine vitale pentru dezvoltarea organismului unui bebelus. Cele mai importante vitamine din formula laptelui praf sunt A, D, E si K. Vitamina A favorizeaza o dezvoltarea celulara optima, in timp ce vitamina D permite o absorbtie foarte buna a calciului, lucru benefic pentru dezvoltarea sistemului osos. Vitamina K contribuie la buna functionare a sistemului circulator, iar vitamina E din laptele praf este un antioxidant puternic, ce sustine sistemul imunitar.

Carbohidrati precum glucoza previn dezvoltarea problemelor gastrointestinale, cat despre proteinele pe care un lapte praf le poate contine, merita mentionate urmatoarele: imunoglobina, peptidele, alpha-lactoglobulina si beta-lactoglobulina. Este important de retinut faptul ca atat proteinele din compozitia unui lapte praf, cat si aminoacizii sau carbohidratii, sunt componente nutritive supuse unui proces extrem de simplu de digestie.

Comanda online cele mai potrivite formule de lapte praf pentru nutritia bebelusului, ce au la baza o multime de ingrediente atent controlate, dar si pre- sau probiotice, perfecte pentru o digestie sanatoasa. Site-ul nostru iti ofera posibilitatea de a comanda online lapte praf pentru copiii aflati la varsta la care acest produs este vital pentru alimentatia lor.

Te asteptam cu o gama variata de formule pentru lapte praf, cu preturi avantajoase!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.