Filtre
 lei
 lei

Legume congelate

Pentru o experienta imbunatatita iti livram comanda din cel mai apropiat magazin! Verifica aici aria de livrare
Spanac congelat Edenia, 1Kg
congelat
Broccoli Piramida, 350g
congelat
Fasole verde pastai congelata Edenia, 1Kg
congelat
Mazare fina Edenia, 450g
congelat
Mazare fina Edenia, 1Kg
congelat
Mazare verde Casa Taraneasca, 400g
romania congelat
Amestec mexican Edenia 100% natural, 1Kg
congelat
Morcovi baby Edenia, 450g
congelat
Conopida Edenia, 450g
congelat
Fasole galbena pastai Casa Taraneasca, 400g
romania congelat
Fasole verde Casa Taraneasca, 400g
romania congelat
Vinete coapte si tocate Casa Taraneasca, 400g
romania congelat
Cartofi pai congelati 10mm Fantasy, 1Kg
congelat
Amestec toscan  Frosta, 400g
congelat
Sparanghel verde Casa Taraneasca, 300g
congelat
Amestec hawaii Edenia, 450g
congelat
Cartofi wedges in coaja Farm Frites , 600g
congelat
Ciuperci taiate Edenia, 450g
congelat
Amestec de legume Stir Fry Edenia, 450g
congelat
Cartofi pai congelati 10mm Fantasy , 2.5Kg
congelat
Mix mexican de legume congelate, 350g
congelat
Amestec de legume china mix Bonduelle, 400g
franta congelat
Spanac frunze intregi Bonduelle, 400g
franta congelat
Amestec de legume pentru tigaie, cu broccoli, Auchan, 450g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie congelat
Bulete de cartofi Aviko, 600g
congelat
Vinete congelate Piramida, 1Kg
congelat
Amestec de legume cu conopida, pentru supa, Auchan, 450g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie congelat
Ardei gras in 3 culori, 350g
congelat
Ardei capia copt si congelat Piramida, 500g
congelat
Legume pai Edenia, 450g
franta congelat
Orez mexican Uncle Statis, 450g
grecia congelat
Cartofi mici intregi Auchan, 1Kg
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie congelat
Ghebe (nameko) Aroma Padurii, 300g
romania congelat

Pentru ca nu gasesti pe intreaga durata a unui an cele mai proaspete legume, cele congelate reprezinta o alternativa pe cat de convenabila, pe atat de sanatoasa pentru intreaga ta familie. Congelate imediat dupa ce au fost recoltate, aceste legume pot avea proprietati nutritionale net superioare celor care nu au fost supuse imediat unui proces de inghetare. Alegerea legumelor congelate mai prezinta cateva avantaje foarte importante: utilizand legume congelate, tu economisesti efort si timp, deoarece acestea sunt gata spalate si curatate. Mai mult decat atat, legumele congelate se apropie foarte mult de pretul celor necongelate.

Oferta noastra de legume congelate iti ofera sansa de a umple congelatorul cu o multime de bunatati, pe care sa le gatesti mai tarziu, atunci cand timpul iti permite. Profita de preturile imbatabile pentru sortimentele din categoria “Legume congelate”, alege cele mai potrivite alimente pentru urmatorul tau preparat si cumpara de la Auchan tot ce este mai delicios pentru familia ta.

Gasesti aici: mazare fina congelata, broccoli congelat, fasole verde intreaga congelata, baby morcovi congelati, conopida congelata, fasole galbena congelata, hribi congelati etc. Poate ca vrei sa realizezi o garnitura bazata pe mai multe sortimente de legume! In acest caz, iti punem la dispozitie pachete de legume congelate cu un continut mixt!

Daca te vei plimba printre rafturile magazinelor noastre, vei vedea cat de multe sortimente de legume congelate iti punem la dispozitie. In privinta tehnicilor de gatit, regula de baza pentru legumele congelate interzice fierberea acestora, pentru ca hidratarea in exces le face sa devina mult prea moi. In cazul unor legume congelate mici (mazare, fasole galbena porumb), nu este nevoie decat de putin timp la aburi, pentru ca apoi sa fie consumate. In cazul legumelor mai mari (broccoli, sparanghel), acestea pot fi gatite la gratar sau chiar sotate.

Pot recongela legumele?

Nu se recomanda recongelarea legumelor, pentru pastrarea proprietatilor. De asemenea, mare parte din legumele congelate nu necesita decongelare inainte de folosire, asa ca salvati timp la pregatirea mesei cu legumele congelate de la Auchan!

Legumele congelate si-au pierdut vitaminele si mineralele?

Congelarea legumelor se face printr-un proces de congelare rapida, pentru ca acestea sa pastreze toate vitaminele si mineralele legumelor proaspete

Legumele congelate contin conservanti?

Congelarea rapida a legumelor asigura conservarea acestora, cu pastrarea proprietatilor si vitaminelo. In oferta Auchan veti gasi legume congelate fara conservanti si coloranti.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.