Filtre
 lei
 lei

Lumanari & Candele

Lumanari pastila 100 de bucati
Candela din plastic 27H
Lumanari pastila 50 de bucati
Candela din plastic 15H
pasare_verde
Lumanari pastila 24 de bucati
Candela din plastic 30H
Rezerva candela cu ulei, ardere 2.5 zile
Rezerva candela din plastic 40H
Set de 10 lumanari cilindrice Pouce 18 cm
Set 10 lumanari Actuel pentru tort albastre
Rezerva candela din plastic 27H
Lumanare ACTUEL, Cifra 3, Culoare Albastru
Lumanare ACTUEL, Cifra 1, Culoare Albastru
Candela din sticla cu timp de ardere 7 ore
Lumanari stalp albe Pouce, 4.5 x 3.5 cm
pasare_verde
Lumanare ACTUEL cifra 2, culoare albastru
Lumanare alba stalp Pouce, 15 cm
Lumanare ACTUEL cifra 4, culoare albastru
Lumanare Actuel cu pahar si aroma de vanilie
Lumanare ACTUEL cifra 0, culoare albastru
Lumanare ACTUEL, Cifra 5, Culoare Albastru
Lumanare ivoire stalp Actuel 10 cm
Lumanare rosie stalp Actuel 10 cm
Lumanare stalp Pouce 10 cm, alba
Lumanare ACTUEL cifra 6, culoare albastru
Lumanare ACTUEL, Cifra 7, Culoare Albastru
Set 12 lumanari Actuel pentru tort albastre

Cu siguranta iti doresti ca atmosfera din propria locuinta sa fie una placuta, cu un miros imbietor, care sa incante oaspetii. Tocmai de aceea, daca vrei ca in locuinta ta sa predomine cele mai frumoase mirosuri si arome, poti apela la o solutie simpla: lumanarile parfumate.

Mirosul este unul dintre cele importante simturi pe care le are corpul uman, iar mirosurile ne pot aduce emotii, stari si amintiri. Intr-un apartament cu un miros placut, toti oaspetii vor avea partea de trairi frumoase, iar pentru ca tu sa obtii acest rezultat este nevoie sa alegi lumanarile parfumate pe gustul tau.

Poti opta oricand pentru un set de lumanari parfumate din gama Auchan ca sa te asiguri ca locuinta ta va avea in permanenta un miros placut. De asemenea, daca esti in pregatiri pentru o zi de nastere, in gama variata de lumanari de la Auchan vei descoperi si lumanarile pentru zile de nastere si alte ocazii speciale, in diferite culori si marimi.

Decoreaza-ti tortul la petrecerile aniversare cu lumanari colorate ca sa scoti in evidenta momentul petrecerii anticipat de toata lumea. Lumanarile sunt nelipsite de pe torturile pentru aniversari, fiind o amintire frumoasa in pozele privite peste ani. In cazul in care vrei sa schimbi atmosfera locuintei tale, setul de 30 de lumanari parfumate cu aroma Vanilla Orchid pot fi solutia ideala. Acestea vor crea o atmosfera confortabila si vor raspandi in intreaga camera un miros placut si delicat, potrivit pentru serile de relaxare. Alte variante delicioase sunt cele cu aroma de mango, iasomie sau lavanda.

Consulta gama variata de lumanari de pe Auchan.ro si profita de preturile avantajoase pentru a cumpara produsele de care ai nevoie. Poti sa le comanzi cu livrare rapida, dar poti alege si varianta ridicarii din magazin, in doar doua ore de la plasarea comenzii.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.