Filtre
 lei
 lei

Masini de spalat

Nici nu am mai putea sa concepem spalatul de rufe fara masini de spalat. Realitatea este ca masina de spalat a devenit rapid un element indispensabil din locuinta oricui.

Daca vrei ca programul tau deja aglomerat sa nu fie si mai incarcat, trebuie sa alegi masina de spalat care va raspunde cel mai bine nevoilor tale. Ideal este ca spalatul hainelor sa fie un proces cat mai rapid si eficient, iar pentru asta ai nevoie de o masina de spalat care sa isi faca treaba asa cum iti doresti, pe care sa o poti achizitiona la un pret accesibil.

Tocmai de aceea, oferta Auchan vine in ajutorul tau fix cu ce ai nevoie. Vei da peste oferte pentru masini de spalat pentru buzunarele tuturor. Cel mai important, la Auchan iti oferim doar produse de calitate de la branduri de top.

Masinile de spalat de la nume importante din domeniu, cum ar fi Arctic, Whirlpool, Candy, Beko sau Samsung reprezinta garantia calitatii si performanta indelungata. Pentru ca produsele din oferta noastra sunt concepute pentru nevoile clientului, tehnologia si specificatiile produselor din gama Auchan vor aduce rezultate remarcabile de spalare si uscare pentru rufele tale.

Masinile de spalat standard din gama Auchan pot fi amplasate oriunde, cata vreme sunt conectate la un canal de scurgere si la o instalatie de apa. Produsele noastre vin dotate cu senzori speciali care vor monitoriza in permanenta procesul spalarii hainelor si vor regla presiunea, consumul de apa si timpul de spalare, pentru ca totul sa fie cat mai eficient.

Daca vrei sa economisesti timp si bani si sa te bucuri de rufele tale curate, nu mai pierde timpul si rasfoieste catalogul Auchan pentru cele mai bune oferte de masini de spalat.

Comanda online de pe Auchan.ro masina de spalat care iti va face viata mai usoara. Te asteptam la cumparaturi!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x