Filtre
 lei
 lei

Mixere

Atunci cand gatesti este foarte important sa la indemana ustensilele care iti vor face munca mai usoara. Preparatele vor iesi delicioase daca au fost gatite in cele mai bune conditii. In acest sens, mixerele ar putea fi un ajutor important in procesul gatitului.

Daca nu vrei sa pierzi timp si energie cand ai nevoie sa amesteci ceva, apeleza la oferta Auchan de mixere pentru ca totul sa fie facut in mod eficient si rapid, fix asa cum ai tu nevoie. Nu este necesar sa obosesti la fiecare sesiune de gatit. Lasa mixerul sa faca munca grea pentru tine. Gama cuprinde inclusiv mixer vertical, mixer cu bol de la branduri renumite precum Russel Hobbs, Braun, Hyundai.

Un produs pe care ti-l recomandam este mixerul Bosch 2 in 1, dotat cu functia Impuls / Turbo, care ii ofera putere la o simpla atingere de buton. Acest mixer asigura o performanta maxima si permite prelucrarea aluaturilor sau ale diverselor operatiuni realizate cu accesoriile aparatului. Mixerul Bosch are cinci viteze - pentru fiecare aplicatie este disponibila viteza corecta, cu puterea optima pentru fiecare situatie.

De asemenea, o alta varianta este mixerul cu bol de la Horizon, mana de ajutor ideala in bucatarie. Il poti folosi atat ca mixer cu stand sau il poti detasa pentru a-l folosi ca un mixer de mana, acesta fiind un aparat multifunctional care merge in ambele variante. Nu uita ca poti accesa pagina fiecarui produs pentru a afla toate informatiile de care ai nevoie inainte de a lua decizia privind ce vei cumpara.

In gama Auchan iti punem la dispozitie doar mixere de calitate care iti vor face timpul petrecut in bucatarie mult mai placut. Cumpara mixerul preferat din oferta Auchan si profita de ofertele noastre.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.