Filtre
 lei
 lei

Oua Proaspete

Pentru o experienta imbunatatita iti livram comanda din cel mai apropiat magazin! Verifica aici aria de livrare
Oua de gaina marime M cod 3  Auchan, 30 bucati
pasare_verde
Oua de Gaina, Auchan, Marime L, Cod 2, 10 Bucati
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie romania
Oua de Prepelita, Fresh Eggs Farm, 24 Bucati
Oua de gaina ECO Filiera Auchan, marime M, cod 0, 10 bucati
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
bio_eco romania
Oua de Prepelita, Rikado, 24 Bucati
Cofraj oua de gaina Auchan, Cod 2, marime L, 20 de bucati
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 28.02 - 31.12
pasare_rosie romania
Oua de gaina Toneli, marime M/L, 30 bucati
romania refrigerat
Oua de gaina Auchan, 30 bucati
pasare_verde
Oua Auchan caserola, 10 bucati, 1M
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Oua consum Toneli Kids Free Range, 8 bucati
Oua de Prepelita, Albert, 24 Bucati

Alimentele naturale si proaspete sunt cheia pentru un stil de viata sanatos. Stim ca meriti sa te bucuri doar de produse de cea mai buna calitate.

Tocmai de aceea, pe Auchan.ro poti gasi cele mai bune sortimente de oua proaspete. Disponibile pentru a fi comandate online, ouale oferite de magazinul nostru provin exclusiv de la producatori de prestigiu.

Oul face parte din categoria super-alimentelor. El contribuie la sanatatea ta cu un impresionant aport de proteine de calitate. De asemenea, ouale contin vitamina D, vitamina B, iod, sulf si fier. Asigura-te ca incluzi oua proaspete in alimentatia ta, pentru echilibru si pentru stare de bine!

Pe Auchan.ro gasesti oua de gaina si oua de prepelita provenite de la pasari crescute cu grija. Ne asiguram de prospetimea si de calitatea produselor noastre prin colaborarea doar cu furnizori de incredere.

Poti gasi la Auchan oua Toneli, oua Puicuta Vesela, oua Regalina, oua Gustini, dar si oua Avicola. In functie de preferintele tale, poti opta pentru oua la carton, oua la cofrag sau oua la caserola.

Gasesti pe site-ul nostru oua proaspete de gaina, marimea M, dar si oua proaspete de gaina, marimea L. Totodata, te invitam sa descoperi cele mai bune oua de prepelita. Ai posibilitatea de a achizitiona oua de prepelita Rikado si oua de prepelita Fresh Eggs Farm la caserole de 24 de bucati. Iti recomandam sa incerci si variatele sortimente de oua proaspete de marca proprie. Ouale obtinute din fermele Auchan sunt disponibile la cele mai bune preturi si vin cu garantia calitatii si a prospetimii. Iti oferim oua la cofrag, oua la caserola si oua la carton.

Ramai pe Auchan.ro pentru a fi mereu conectat cu ofertele noastre! Acum poti comanda produsele dorite direct pe site, iar noi ne vom ocupa sa ti le livram acasa sau la cel mai apropiat magazin Auchan!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.