Pate de pasare Bucegi, 200g
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 621
- kcal pe 100g sau 100ml 149
- Grasimi (g sau ml) 10.8
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 1.6
- Glucide (g sau ml) 3.7
- din care zaharuri (g sau ml) 1.3
- Sare (g sau m 1.3
- Fibre (g sau ml ) 0.5
- Proteine (g sau ml ) 9.1
Ingrediente si alergeni
-
Ingrediente
Ficat de pui (20%), apa, carne de pui, ulei vegetal nehidrogenat de floarea-soarelui, proteina vegetala din Soia, sare iodata, zahar, ceapa, faina alba de grau, condimente, dextroza, emulsifianti: monogliceride si digliceride ale acizilor grasi
Stabilizatori: difosfati si trifosfati de sodiu; extract de drojdie, agent de ingrosare: guma xantan; arome, colorant: carmin; conservant: nitrit de sodiu. - Alergeni descriere Soia/Grau
Diete
- Fara lactoza Da
Informatii generale
- Brand / marca Bucegi
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.2
- Greutate (g) 0.200
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj
Producator / Origine
- Tara de origine Romania
Utilizare
-
Conditii de pastrare / depozitare
A se pastra in loc uscat si racoros, la temperatura de +4 grade C pana la maxim +25 grade C
Dupa deschiderea cutiei, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 24 de ore. -
Mod de preparare
Produsul este obtinut prin cuterarea materiilor prime regasite in lista de ingrediente cu obtinerea unei paste omogene, care se dozeaza automat in cutii
Cutiile inchise ermetic sunt supuse tratamentului de sterilizare.