Pate de porc Bucegi, 200g
Ti-e pofta de o gustare savuroasa si satioasa? Cumpara de la Auchan un pate de porc Bucegi, 200g si bucura-te de aroma traditionala a pastei pe care ai indragit-o dintotdeauna!
Cu o reteta bazata pe carne de porc de cea mai buna calitate, pate-ul Bucegi te va incanta mereu cu prospetimea sa. Multumita ambalajului ermetic, poti depozita timp de vreme indelungata pasta. Astfel, ai posibilitatea de a avea in permanenta la indemana o gustare delicioasa si hranitoare.
Odata desfacut ambalajul, trebuie sa consumi continutul in interval de maximum 24 de ore, pentru a te bucura la maximum de gustul sau inconfundabil. Din punct de vedere nutritional, un pate de porc Bucegi, 200g iti va oferi un excelent aport de proteine, precum si de grasimi.
Comanda online produsul din oferta Auchan si bucura-te de un pret foarte avantajos si de livrare rapida direct la domiciliu sau in cel mai apropiat magazin.
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 777
- kcal pe 100g sau 100ml 187
- Grasimi (g sau ml) 13.9
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 5
- Glucide (g sau ml) 4
- din care zaharuri (g sau ml) 1.2
- Sare (g sau m 1.2
- Fibre (g sau ml ) 0.9
- Proteine (g sau ml ) 11
Ingrediente si alergeni
-
Ingrediente
Ficat de pui (20%), apa, carne de pui, ulei vegetal nehidrogenat de floarea-soarelui, proteina vegetala din Soia, sare iodata, zahar, ceapa, faina alba de grau, condimente, dextroza, emulsifianti: monogliceride si digliceride ale acizilor grasi
Stabilizatori: difosfati si trifosfati de sodiu; extract de drojdie, agent de ingrosare: guma xantan; arome, colorant: carmin; conservant: nitrit de sodiu. - Alergeni descriere Soia/Grau
Diete
- Fara lactoza Da
Informatii generale
- Brand / marca Bucegi
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.2
- Greutate (g) 0.200
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj
Producator / Origine
- Tara de origine Romania
Utilizare
-
Conditii de pastrare / depozitare
A se pastra in loc uscat si racoros, la temperatura de +4 grade C pana la maxim +25 grade C
Dupa deschiderea cutiei, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 24 de ore. -
Mod de preparare
Produsul este obtinut prin cuterarea materiilor prime regasite in lista de ingrediente cu obtinerea unei paste omogene, care se dozeaza automat in cutii
Cutiile inchise ermetic sunt supuse tratamentului de sterilizare.