Filtre
 lei
 lei

Accesorii alaptare si lauzie

Tampoane san Auchan
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Tampoane Avent pentru san, set de 24 bucati
Set 4 slipi postnatali
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Pompa manuala pentru san
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Set 4 slipi postnatali
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Pompa pentru san Manuala, Culoarea Alb

Lista oricarei mamici in devenire trebuie sa contina accesorii alaptare si lauzie, care sa asigure confortul necesar in perioada postnatala.

Maternitatea este una dintre cele mai mari bucurii pe care le poate trai o femeie si este foarte important ca perioada de dupa nastere sa fie gestionata in mod sanatos. La Auchan gasesti o gama variata de accesorii alaptare si lauzie, la preturi accesibile.

Alaptarea este o etapa importanta, laptele matern oferindu-le nou-nascutilor toti nutrientii de care au nevoie pentru o crestere armonioasa si sanatoasa. Este si o perioada frumoasa, de conectare, dar nu e intotdeauna foarte usoara. Un accesoriu pentru alaptat de nelipsit este pompa de san.

Iti va fi la indemana pentru a stimula productia de lapte si pentru a-ti face provizii de lapte matern. O pompa de san iti va fi de mare ajutor si pentru perioadele in care esti nevoita sa opresti temporar alaptarea, cand iei medicamente, de exemplu. Iti oferim diverse modele de astfel de accesorii alaptare.

Gasesti la noi pompa san manuala, usor de utilizat si de curatat, care te va ajuta sa colectezi laptele fara griji si fara durere. Printre cele mai importante accesorii alaptare, care iti vor deveni indispensabile, se numara si cele mai confortabile tampoane san. Stabile si utile in impiedicarea scurgerilor, te vor ajuta pe toata perioada alaptarii, oferindu-ti igiena si confort.

Alege tampoane san subtiri si moi, cu putere de absorbtie mare, pentru a sta fara griji atat ziua, cat si noaptea. De asemenea, in perioada de lauzie, este important sa utilizezi cele mai confortabile accesorii. La Auchan gasesti si slipi postnatali din materiale extrem de comode, la pret bun.

Meseria de mamica este cea mai grea, dar si cea mai frumoasa din lume. Alege sa cumperi accesorii pentru alaptare si lauzie de la Auchan si bucura-te de cel mai bun pret si de o oferta bogata. Comanda online si iti oferim livrare direct la domiciliu!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.