Filtre
 lei
 lei

Ingrijirea pisicii

Produse recomandate din categoria Pisici

Asternut pentru pisici Auchan clasic, 5 Kg
pasare_verde
Asternut igienic pentru pisici Auchan  6L
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Asternut igienic pentru pisici Miau Miau, 6Kg
47% BONUS PE CARD
valabilitate: 22.06 - 05.07
Pachet hrana umeda pentru pisici Sheba Delices du Jour cu pasare 6x50g
25% BONUS PE CARD
valabilitate: 22.06 - 05.07
Hrana umeda pisica Miau Miau cu pui 415g
Nisip igienic pentru pisici Padovan, 2.2Kg
Asternut igienic Puff pentru pisici, 5L
Hrana umeda pisica Miau Miau, 415g
Hrana uscata pentru pisici Whiskas, 1.4Kg
Asternut igienic pentru pisici, Miau Miau
Pachet hrana umeda pentru pisici Sheba Fresh Choice cu vita si pui, in sos 6x50g
10% BONUS PE CARD
valabilitate: 22.06 - 05.07
Hrana umeda pisica cu somon Auchan, 100 g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Pate pentru pisici cu creveti Auchan, 100 g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie

Pisicile sunt printre cele mai populare si simpatice animale de companie. Daca ai o pisica, stii cata bucurie iti poate aduce in viata de zi cu zi. Insa o pisica de casa presupune si responsabilitate din partea ta, ca stapan.

De aceea, Auchan iti vine in ajutor cu cele mai utile articole pentru ingrijirea pisicii. Hranirea corecta a pisicii este foarte importanta, pentru ca animalutul tau de companie sa fie sanatos si plin de energie.

La Auchan gasesti mancare pisici de la producatori de renume. Iti oferim sortimente variate si sanatoase de hrana umeda pentru pisici, ideale pentru a fi oferite pe post de gustare. Foarte importanta este si hrana uscata pisici pe care o alegi pentru animalul tau de companie. Aceasta trebuie sa fie bogata in substante care sa ii asigure tot necesarul nutritiv.

Alege din oferta Auchan hrana cu diverse arome: hrana cu pui, hrana cu peste pentru pisici sau hrana cu vita. Ai la dispozitie o multime de variante din care sa o selectezi pe cea mai delicioasa! Atat pisicile mici cat si cele mari au nevoie si de accesorii de calitate pentru o viata sanatoasa si fericita.

La Auchan gasesti accesorii pentru ingrijirea pisicii, dar si jucarii pentru pisica. Pentru a asigura transportul sigur al pisicii la veterinar sau in vacanta, poti achizitiona la preturi foarte avantajoase si lesa pentru pisica sau cusca pentru pisica. De asemenea, poti cumpara din magazinele Auchan si cele mai bune produse de igiena pentru pisici.

Gasesti la noi perie tesala pentru pisici, sampon pentru pisici, dar si nisip pentru litiera si pungi pentru litiera. In magazinele Auchan din toata tara poti gasi direct la raft cele mai bune produse pentru ingrijirea pisicii. Alternativ, comanda online acum, de pe site sau din aplicatie. Iti oferim livrare rapida si sigura la domiciliu.

Te asteptam la cumparaturi cu preturile cele mai mici la produsele tale preferate!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.