Pizza Guseppe Dr. Oetker cu sunca si ciuperci, 425 g
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 926
- kcal pe 100g sau 100ml 221
- Grasimi (g sau ml) 8.8
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 4.5
- Glucide (g sau ml) 26.7
- din care zaharuri (g sau ml) 3.3
- Sare (g sau m 1.14
- Proteine (g sau ml ) 8.1
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Faina alba 480 din grau, apa, 10% branza (Edam, Mozzarella, 8,0% sunca (carne de porc, apa, amidon modificat, sare, proteine din soia, glucoza, zahar, stabilizatori (trifosfati, polifosfati, nitrit de sodiu), agent de ingrosare (caragenan), arome, antioxidant (ascorbat de sodiu)), 7,0% ciuperci, concentrat de tomate, ulei vegetal de palmier nehidrogenat, ceapa rosie, ulei vegetal de rapita, drojdie de panificatie, sare, zahar, amidon modificat, condimente, lapte praf degresat, arome, proteine vegetale hidrolizate, maltodextrine, colorant (caroteni), zahar caramelizat, aroma de fum, Poate contine mustar.
- Alergeni descriere Cereale care contin gluten si produse derivate: grau,soia si produse derivate, lapte si produse derivate: lactoza
Informatii generale
- Brand / marca Guseppe
- Tip Pizza
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.355
- Greutate (g) 0.425
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj
Producator / Origine
- Tara de origine Polonia
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare A se pastra la -18 grade C (in compartimentul „”sau la congelator). Nu recongelati dupa decongelare.
-
Mod de preparare
Timp de pregatire: 13-16 minute
1. Se foloseste cuptorul cu gaz sau electric, nu cu microunde si se Incalzeste In prealabil cateva minute
;2. Scoate pizza din toate ambalajele sale;
3. Apoi pune pizza In cuptor, pe gratarul acestuia, In partea de jos. Temperaturile potrivite difera, astfel pentru cuptorul electric ai nevoie de aproximativ 220°C, pentru cuptorul cu aer fierbinte, aproximativ 200°C iar la cuptorul cu gaz foloseste treapta 4-5.