Filtre
 lei
 lei

Prajituri

Florentine, 250 g
10.0

In stoc

Placinta cu mere, +/- 1kg
Placinta cu dovleac, +/- 1kg

Cel mai placut rasfat dupa o masa copioasa este cu siguranta cel reprezentat de prajituri.

Cele mai delicioase prajituri pot completa perfect un festin culinar, insa fara indoiala munca depusa pentru a gati si a gasi cele mai bune retete de prajituri este una de durata. Pentru o prajitura reusita, este nevoie de un efort considerabil, pe care multi dintre noi nu il putem sustine, pentru ca nu avem timp sau avem alte prioritati de zi cu zi.

Putem incerca sa cautam retete de prajituri simple, insa realitatea este ca prepararea in sine este poate fi dificila daca te grabesti sau esti obosit. Tocmai de aceea, pentru cei care nu au timp de gatit prajituri acasa, Auchan propune mai multe prajituri simple gata preparate care te vor scuti de efort si timpul pierdut atunci cand iti faci un desert singur acasa. Pentru cei care cauta prajituri de casa simple, la Auchan vei gasi clasica si mult indragita placinta cu mere, dar si varianta ei cu dovleac, la fel de gustoasa. 

Daca urmeaza sa ai invitati si nu ai avut timp sa gatesti si o prajitura pe gustul tuturor, nu vei da gres cu mini-tartele de la Firesco, cele care vin in pachet de cate 12. Sau poti incerca fursecurile asortate, o alegere sigura, fiind unele dintre cele mai populare prajituri.

O varianta buna este intotdeauna savarina, disponibila si ea in gama Auchan, iar frisca prajiturii combinata cu gemul delicios se vor completa pentru a aduce un gust racoritor si placut. Atunci cand avem oaspeti pe neasteptate sau cand dorim sa avem parte de un mic rasfat fara sa trecem prin tot procesul de preparare a unei prajituri, gama de deserturi disponibila in magazinele Auchan reprezinta cea mai buna solutie.

Alege ce iti place pentru o zi mai dulce!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.