Filtre
 lei
 lei

Roboti si Figurine

Marioneta dinozaur cu sunet B
Figurina Transformers 1-Step Changer
Dinozaur cu lumini

Comanda online de pe Auchan roboti de jucarie pentru copii. Verifica intreaga lista de produse si alege modelul de robot pe care cel mic si-l dorea de foarte mult timp. Cele mai frumoase modele de roboti de jucarie il asteapta pe copilul tau pe rafturile magazinelor Auchan, pentru momente magice din timpul orelor de joaca. O echipa intreaga de roboti inseamna mai multe sanse de castig in fata adversarilor, asadar, poti comanda online cate produse doresti in aceasta categorie, pentru ca noi le livram chiar acolo unde vrei.

Pentru a fi la curent cu politica noastra de livrari, contacteaza-ne la numarul de telefon 021-9141. Iti punem la dispozitie roboti mari si mici, de forme, culori si dimensiuni diferite, cu preturi pe care niciun parinte nu le poate trece cu vederea. Din aceasta categorie poti comanda online roboti cu baterie, roboti Transformers, figurine ce pot lua forma unor dinozauri, roboti-avion, precum si o multime de alte jucarii importante pentru joaca unui copil. Te asteptam cu roboti ce vin inzestrati cu puteri incredibile si pregatiti oricand de lupta cu personajele negative! Robotii de jucarie il pot astepta cuminti acasa pe puiul tau, pana cand vine de la gradi sau de la scoala.

Dupa teme, joaca poate incepe, asa ca pregateste-te sa ii cumperi celui mic roboti de jucarie ce pot lupta oriunde si oricand. Robotii de tip “Transformer” isi schimba rapid forma in avioane, camioane, dinozauri, elicoptere si o multime de alte masinarii, ce permit lansarea simultana a mai multor planuri de actiune. Colectia de roboti a copilului tau poate creste de la o zi la alta, asa ca verifica aceasta categorie cu regularitate, pentru a descoperi ce modele ii mai poti cumpara celui mic. Pentru ca joaca sa devina mult mai interesanta, achizitioneaza roboti din jucarie cu sunete si lumini, masinarii de lupta avansate, ce ii permit micutului general sa le trimita in cele mai periculoase misiuni.

Atunci cand acesti roboti dau semne de oboseala, baterii noi pot fi cumparate din acelasi loc in care tu obisnuiesti sa iti faci mereu cumparaturile: magazinul Auchan!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x