Filtre
 lei
 lei

Rom, Gin, Tequila

Gin Special Dry Gilman's 0.7 l
Rom Captain Morgan Original Spiced Gold, 0.7L
Gin Wembley London dry gin 0.7L
Dry Gin Wembley London alc. 40%, 1L
Gin Graff van Holland 0.7 l
Gin Beefeater London Pink, 0.7 l
Rom Gold La Mariba 0.7 l
Rom negru Savoy 0.7 l
Rom Havana Silver, 0.7L
Rom Captain Morgan Dark 0.7L
Dry Gin Wembley London , 0.5L
Rom Captain Star 28% alcool, 0.5L
Rom Captain Morgan White 0.7L
Rum alb La Mariba 0.7 l
Dry Gin Gordon`s London 0.7 l
Tequilla Gold Jose Cuervo Especial, 0.7L
Rom Havana Club Cuban Spiced 35%, 0.70L
Gin Tanqueray London, alc. 43.1%, 0.70L
Gin Gibson' Pink 37.5% 0.7 l
Rom Havana 7 ani 40 %, 0.70 l
Rom Captain Morgan Gold, alc. 35%, 0.2L
Rom brun Old Nick 0.7 l
Rom Captain Morgan BK Spiced, alc. 40%, 0.7L
Gin Beefeater 24, 0.70L
Gin Gordon S Pink, alc. 37.5%, 0.7L
Tequila Olmeca gold, 0.7 l
Dry Gin Bickens 40% 1L
Pachet cadou Gin Wembley 40% 0.7L + 1 Pahar
Rom alb Savoy 0.7 l
Rom mango Captain Morgan, alc. 25%, 0.7L
Rom Brugal Anejo Superior alc. 40%, 0.7L
Gin London Dry Kingbury, 40% 0.7L
Vinars Prince D'arignac Armagnac xo, 0.7 l
Gin Tanqueray Sevilla, alc. 43.1%, 0.7L
Gin Beefeater Blood Orange 37.5%, 0.70L
Tequila Sierra Reposado, alc. 38%, 0.7L
 Tequila Espolon White alc. 40%, 0.7L
Rom Matusalem, Extra Anejo 0.7 l
Rom Bumbu, alc 40%, 0.7l
Gin Wembley Pink, 37.5%, 0.7L
Tequila Espolon Gold 40% 0.7L
Dry gin Gibson's 0.7 l
Gin Tanqueray Rangpur, alc. 43.1%, 0.7L

Vrei sa cumperi cel mai bun rom, cel mai bun gin si cea mai buna tequila pentru petrecerea ta?

Noi credem ca te afli in locul potrivit, pentru ca ai la dispozitie o multime de variante numai bune pentru un party de nota 10! Cauta prin lista cu oferte si vezi ce reduceri iti oferim astazi! Ai parte de preturi foarte bune la rom, gin si tequila, pentru a putea pune rapid in cos orice doresti.

Gaseste cel mai bun pret pentru produsele din aceasta categorie si comanda acasa intregul cos de cumparaturi, pentru ca pe Auchan.ro, este atat de simplu sa cumperi online.

Vrei sa vezi ce super-oferte ti-am pregatit in categoria online “Rom, Gin, Tequila”? Tot ce trebuie sa faci este sa citesti mai jos: Insa inainte de a vedea care sunt cele mai convenabile bauturi alcoolice din aceasta categorie, haide sa vedem impreuna cum poti gasi aici rapid un produs. Ti-a ramas in minte aroma unui anumit tip de rom, pe care l-ai savurat acum cateva luni la o petrecere memorabila? Vrei sa cumperi un anumit brand de gin, pentru ca esti multumit de calitatea produsului respectiv? Te intereseaza cantitatea unei anumite sticle de tequila, pentru a-ti pregati bugetul de petrecere?

Simplu si rapid, selectarea filtrelor de sortare din aceasta pagina iti ofera toate raspunsurile in acelasi loc. Uita de cautari lungi in paginile de produs, atat timp cat poti utiliza aceasta solutie de cautare rapida pentru si gasirea produselor preferate de rom, gin sau tequila!

Gasesti pe Auchan.ro: rom Bacardi, Havana Gold, Beefeaters, Captain Morgan, James Cook, gin Wembley London Dry, tequila ieftina si numai buna de servit pentru shoturi, dar si o multime de alte reduceri convenabile. 

Pasii prin care trebuie sa treci pentru a comanda online sunt extrem de simpli, pentru ca ne dorim ca fiecare client sa se bucure de o experienta cat mai placuta pe site, indiferent de produsele Auchan pe care doreste sa le primeasca acasa.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.