Rulouri cu branza telemea Bonito, 510 g
Ne straduim sa actualizam in permanenta informatiile de pe site. Cu toate acestea, exista posibilitatea aparitiei unor inadvertente independente de vointa noastra. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. De asemenea, descrierea si specificatiile produselor pot fi modificate de producatori fara notificare prealabila. Informatia despre stocul din magazin este valabila doar in momentul vizualizarii acestei pagini, iar disponibilitatea promotiilor si a preturilor afisate poate fi afectata de modificarile stocurilor. Pentru a creste acuratetea informatiilor, actualizam stocul periodic, iar ultima actualizare a fost facuta la 25.02.2021, 11:17. Multumim pentru intelegere.
Produse similare/complementare
Caracteristici produs
Bucati de aluat rulat cu umplutura de branza, in forma de potcoava.
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 1153
- kcal pe 100g sau 100ml 274
- Grasimi (g sau ml) 10.7
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 5.1
- Glucide (g sau ml) 36.5
- din care zaharuri (g sau ml) 1.9
- Sare (g sau m 1.9
- Proteine (g sau ml ) 7.5
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Aluat [faina alba de grau, apa, uleiuri vegetale rafinate (ulei de floarea-soarelui, ulei de palmier) - in proportii variabile, zaharuri: dextroza, sare iodata, emulsifiant: lecitina din soia, agent de tratare a fainii: L-cisteina, enzime: α- si β-amilaza]; Umplutura 40% [branza telemea de vaca 47.6%, apa, gris din grau, urda sarata din lapte de vaca 9.5%, amidon modificat din cartofi, fibre de grau, sare iodata, stabilizator: carboximetilceluloza de sodiu, agent de umezire: glicerina, aroma de branza]
- Alergeni descriere Grau, soia, lapte, oua, arahide, nuci, seminte de susan
Informatii generale
- Brand / marca Bonito
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.51
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se verifica data de pe ambalajul produsului
Producator / Origine
- Tara de origine Romania
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare La -18 grade C
-
Mod de preparare
Dupa indepartarea ambalajului de protectie, produsul se introduce, cu tavita de sustinere, in cuptorul preincalzit la temperatura de 190° C si se coace timp de aproximativ 40 minute, pana la rumenirea aluatului
Dupa coacere, lasati produsul la racit 10 - 15 minute. Nu reincalziti. Se recomanda consumarea produsului in aceeasi zi. Acest produs nu poate fi copt in cuptorul cu microunde!
Adauga un review
Pentru a adauga un review, te rugam sa te autentifici