Salata cu icre de crap Doripesco, 160 g
Astfel, a fost lansata o noua reteta a Salatei de icre de crap Delta din Carpati cu 27 % icre de crap.
Acest produs are 3 mari atuuri: concentratia de 27% icre de crap; produs 100% natural, lipsit de conservanti; reteta preluata din stramosi, cu atestat de produs traditional.
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 2554.85
- kcal pe 100g sau 100ml 611.21
- Grasimi (g sau ml) 64.58
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 8.05
- Glucide (g sau ml) 0.33
- din care zaharuri (g sau ml) 0.008
- Sare (g sau m 2.5
- Proteine (g sau ml ) 6.6
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Ulei vegetal de floarea soarelui (65%) , icre crap (27%), apa carbogazoasa, sare gema marunta (2.5%), zeama de lamaie
- Alte caracteristici Produs refrigerat
- Alergeni descriere Icre peste
Diete
- Dietetic Da
- Fara gluten Da
- Fara zahar Da
- Fara lactoza Da
- Fara conservanti Da
- Fara coloranti Da
Certificari
- Produs traditional certificat Da
Informatii generale
- Brand / marca Doripesco
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.16
- Cantitate neta scursa (kg) 0.16
- Greutate (Kg) 0.16
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscriptionata pe ambalaj
Producator / Origine
- Tara de origine Romania
Utilizare
-
Conditii de pastrare / depozitare
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0 si 14 grade C
A se consuma in maximum 2 zile dupa deschiderea ambalajului - Mod de preparare Se cantaresc ingredientele, dupa care se adauga treptat in oala. Cu ajutorul agitatorului se formeaza o crema omogena de culoare alb-roz. Durata de preparare a unei sarje este cuprinsa intre 20 - 30 minute. Dupa ce sarja este gata preparata se face transferul din oala in recipientul de dozat borcane cu ajutorul unei pompe cu presiune de aer. Presiunea aerului este de 6 bari. Se regleaza utilajul in functie de gramajul dorit