Filtre
 lei
 lei

Sapun Lichid si Solid

Sapun lichid Dove Ref Beauty 500 ml
Sapun Dove Crema Beauty Original 100g
Sapun lichid Dove Fine Silk 500 ml
Sapun Dove Crema Purely Shea Butter 100g
Sapun solid Protex Fresh 90 g
Sapun Dove Crema Purely Coconut 100g
Sapun Dove Crema Gentle Exfoliating 100g
Sapun crema Dove Nourishing Oil Care 100 g
Rezerva sapun lichid Elmiplant Marigold Protect cu masline si galbenele, 500 ml
20% BONUS PE CARD
valabilitate: 19.01 - 01.02
Sapun Dove Crema Go Fresh Touch 100g
Rezerva sapun lichid Geroroyal cu liliac 1 l
Sapun solid Protex Ultra 90 g
Sapun Dove Crema Go Fresh Restore 100g
Sapun lichid Marine Coral cu lavanda 900 ml
Sapun solid Protex Cream 90 g
Rezerva sapun lichid Protex Fresh, 700ml
Sapun lichid Dove Pump Beauty Orig 250 ml
Sapun solid Protex Aloe 90 g
Sapun crema Dove Pink, 100g
Sapun solid Dove Pure&Sensitive 100g
Sapun solid Protex Propolis 90 g
Sapun lichid Elmiplant cu struguri si Floarea Pasiunii, 500 ml
20% BONUS PE CARD
valabilitate: 19.01 - 01.02
Sapun Solid Elmiplant cu lapte & miere 100 g
Sapun lichid Marine Coral cu avocado 900 ml
Sapun lichid Elmiplant cu iris si bergamot 500 ml
20% BONUS PE CARD
valabilitate: 19.01 - 01.02
Sapun solid Nivea Creme Soft
Sapun crema Dove Men+Care Extra Fresh 90 g
Sapun lichid antibacterian Protex Herbal, 700ml
Sapun lichid Dove Pump Shea Butter 250 ml
Sapun lichid Elmiplant cu merisoare 500 ml
20% BONUS PE CARD
valabilitate: 19.01 - 01.02
Sapun solid Protex Deo 90 g
Sapun solid Sea Minerals Nivea, 90 g

Igiena corporala este extrem de importanta pentru ne proteja de pericolele bacteriene de zi cu zi, iar spalatul pe maini cu sapun reprezinta un element cheie in obiceiurile zilnice.

Specialistii recomanda sa ne spalam cu sapun cel putin 20 de secunde atunci cand ne igienizam mainile pentru a ne asigura ca ne-am protejat.

Sapunul are nevoie de timp pentru a neutraliza bacteriile care s-au adunat pe mainile noastre, iar 20 de secunde este minimul necesar pentru ca el sa isi faca efectul. Trebuie sa ne intre in instinct sa ne spalam pe maini cu sapun cat mai des, dar sa o facem si in mod corect. Fie ca este vorba de sapun natural sau sapun de casa, este esențial sa ne intre in reflex acest obicei. Acest lucru va fi mult mai usor daca dupa spalarea pe maini vom ramane cu mirosul extrem de placut al unui sapun de calitate.

In gama Auchan o sa gasesti sapunuri variate de la cele mai bune branduri care asigura calitatea superioara, dar si arome diferite pentru toate gusturile.

Sapunul Dove este, desigur, unul dintre cele mai cunoscute la nivel global, iar la Auchan poti alege varianta Fine Silk daca vrei sapun lichid sau poti merge pe Crema Beauty original pentru varianta solida. De asemenea, iti stau la dispozitie rezervele de sapun de 500 de ml de la Dove pentru cei care s-au indragostit de aceasta marca si vor sa o foloseasca in continuare.

Cunoscutul brand de sapunuri Protex este si el prezent in oferta Auchan: poti lua clasicul sapun solid extrem de eficient pentru inlaturarea bacteriilor sau sapunul lichid antibacterian sub forma unei rezerve de 700 de ml.

Sapunul ne protejeaza de bacteriile periculoase care se aduna pe mainile noastre zilnic, iar in gama Auchan vei gasi cea mai buna varianta pentru gusturile tale.

Asadar, te asteptam la cumparaturi cu cele mai mici preturi la produsele tale preferate!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.