Filtre
 lei
 lei

Sare

Sare fina de Himalaya Cio 500 g
Sare granulata de Himalaya Cio 500 g
Sare iodata Ilida 400 g
Sare de mare Auchan grunjoasa, iodata, 1 kg
pasare_verde
Sare Iodata Olympia 500 g
Sare de mare Auchan extrafina, iodata, 400 g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
pasare_rosie
Sare de mare Kalas Golden 500 g
Sare de mare iodata Xion grunjoasa 1 Kg
Sare Himalaya fina Cio 350 g
Sare iodata Ilida 200 g
Sare de Himalaya cu ierburi Pirifan 180 g
Sare iodata gema marunta Salrom 5 kg
Sare de Himalaya si piper Pirifan 180 g
Sare de himalaya Auchan, 300g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Sare roz himalaya Fuchs rasnita, 100g
Rasnita cu sare de Himalaya Cio 210 g
Sare de mare iodata Xion grunjoasa 5 Kg
Sare himalaya grunjoasa iodata Refill, 200g
Rasnita sare roz de himalaya Auchan, 200g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Rasnita sare de mare afumat Cio, 210 g
Sare de himalaya & chilli rasnita Auchan, 180g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12
Sare de himalaya & chilli Auchan, 270g
5% BONUS PE CARD
valabilitate: 01.01 - 31.12

Comanda online sare de pe auchan.ro si o poti primi acasa in cel mai scurt timp posibil, alaturi de alte produse importante pentru casa ta.

Vezi ce oferte ti-am pregatit pentru intreaga gama de sortimente de sare, gaseste cea mai potrivita solutie pentru nevoile alimentare ale intregii familii, apoi comanda sare la pret bun, din cel mai potrivit loc pentru cumparaturile tale: magazinul online Auchan.

Iti pregatim saptamanal surprize noi, asa ca ramai alaturi de auchan.ro, pentru a fi la curent cu ultimele noutati! Daca vrei sa comanzi online sare pe site-ul nostru, faci cea mai inspirata alegere. Pentru ca vei gasi in acelasi loc o multime de sortimente, astfel incat sa iti fie foarte simplu sa pui in cosul de cumparaturi cea mai buna sare. Sa spunem ca vrei sa comanzi online din aceasta categorie un produs traditional certificat, sau sare la o anumita cantitate. Vei gasi in aceasta pagina filtre de cautare rapida, ce iti pot afisa instant produsele relevante pentru nevoile tale. Nu pierde timp cautand un anumit pret pentru sare, daca tot din aceste filtre poti seta si pretul minim / pretul maxim, astfel incat sa descoperi produse in functie de bugetul tau.

In categoria “Sare” de pe auchan.ro noi iti punem la dispozitie o lista lunga de produse, astfel incat sa stii sigur ca poti gasi mereu la noi cea mai buna sare. Pune chiar acum in cosul de cumparaturi sarea potrivita pentru gustul preparatelor tale.

Poti gasi in aceasta lista de produse: sare neiodata, sare de mare, sare de lamaie, sare neagra, sare de Himalaya, dar si multe alte sortimente la preturi pe care nu le poti trece cu vederea.

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre cum poti comanda online produse de pe site-ul nostru, suna-ne la numarul de telefon 021-9141 (disponibil de Luni pana Sambata, intre 08:00-20:00, cu exceptia sarbatorilor legale).

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.