Filtre
 lei
 lei

Seturi de constructie

Joc Geomag Glitter, 22 de piese
Set de constructie Geomag Glow, 30 de piese
Joc constructiv Andy 6 Burak Toys, 184 piese
Joc constructiv Andy 3 Burak Toys, 65 piese
Set de constructie model Constructii metalice
Set de constructie Cuburi cu masinuta
Legomion mic pentru copii Burak Toys
Set de constructie model Sufragerie din casa moderna Playmobil
Reclama TV

Copilul tau poate sa devina un adevarat arhitect prin cele mai interesante jocuri de construit, disponibile in oferta Auchan.

Pentru copii, lumea intreaga nu este altceva decat un mare loc de joaca iar curiozitatea micutilor nu inceteaza sa ne uimeasca. In multe situatii, copiii sunt mult mai atenti la ce este in jurul lor decat adultii, iar cei mici vor mereu sa afle cum se construiesc diferite lucruri. Asa ca de ce sa nu puna chiar ei osul la treaba? Prin aceste jocuri de construit, copilul tau isi va putea exersa creativitatea si capacitatea de a rezolva probleme si de a trece peste piedici.

Jocurile de constructie ofera micutilor o activitate lejera, dar in acelasi timp provocatoare, care ii va determina sa nu cedeze in fata adversitatilor si sa isi duca la capat misiunea.

Prin aceste seturi de constructie, vei oferi copilului tau sansa de a construi ceva de la zero iar el va avea ocazia la sfarsit sa vada rezultatul muncii sale. .

In gama Auchan vei gasi setul de constructie de 200 de caramizi pentru cei cu imaginatia larga, dar si jocul figurilor geometrice, cu figuri de diferite marimi si culori pentru a starni curiozitatea copilului tau.

Jocurile de construit vin sub diferite forme pentru a satisface gusturi variate. Si cum orasul poate fi cel mai viu loc de joaca pentru un copil, masina de tractare BanBao este alegerea perfecta pentru cei care vor sa devina creativi.

La Auchan vei gasi acele jocuri de construit care vor hrani foamea de cunoastere si creatie a copilului si ii vor stimula dorinta de a descoperi lumea din jurul sau. La varstele fragede copiii vor sa investigheze tot ce este in jurul lor, dar sa si demonstreze de ce sunt capabili, astfel ca jocurile de construit sunt alegerea perfecta.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.