Smantana pentru frisca Sanlacta 200 g
Celebra aa‚¬Å¾Friscaaa‚¬A este un produs foarte direct in utilizare.
Astfel:
- Adaugata ca atare la gatit contribuie la savoarea unor sosuri fara de care o bucatarie care se respecta nu se poate exprima.
- aa‚¬Å¾Batutaaa‚¬A, de data aceasta la propriu, cu telul manual sau mai modern, cu cel electric, participa cu suavitate dar cu darzenie la torturi, savarine, noul cremes, etc.
- Mai la urma dar nu ca ultima posibilitate, este de a fi adaugata in stare naturala, dar in cantitati mici, in cafeaua aa‚¬Å¾de dimineataaa‚¬A.
Catifelarea ei mai aa‚¬Å¾taie din taria cafeleiaa‚¬A si de aceea spaniolii numesc cafeaua cu putina frisca aa‚¬Å¾caffe cartadoaa‚¬A adica aa‚¬Å¾taiataaa‚¬A.
Mod de utilizare:
- Pentru prajituri:
- Se mixeaza la o temperatura de maxim 2AAº C.
La final se adauga zahar dupa gust.
- Pentru sosuri si gatit:
- Se utilizeaza in stare lichida.
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 1233
- kcal pe 100g sau 100ml 300
- Grasimi (g sau ml) 32
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 21
- Glucide (g sau ml) 0.6
- din care zaharuri (g sau ml) 0.6
- Proteine (g sau ml ) 2.3
- Procent grasime (%) 32
Ingrediente si alergeni
- Ingrediente Smantana 32% grasime pasteurizata, nefermentata.
- Alergeni descriere Lapte
Diete
- Fara gluten Da
- Fara zahar Da
- Fara conservanti Da
- Fara coloranti Da
Informatii generale
- Brand / marca Sanlacta
- Tip Smantana pentru frisca
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.2
- Greutate (Kg) 0.2
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Producator / Origine
- Tara de origine Romania
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare 2-4 grade C
(5 review-uri)