Strudel Morarita cu dovleac, 500 g
Informatii nutritionale
- kJ pe 100g sau 100ml 1116
- kcal pe 100g sau 100ml 266
- Grasimi (g sau ml) 12.61
- din care acizi grasi saturati (g sau ml) 6.41
- Glucide (g sau ml) 34
- din care zaharuri (g sau ml) 10.92
- Sare (g sau m 0.55
- Proteine (g sau ml ) 4.1
Ingrediente si alergeni
-
Ingrediente
Aluat strudel- faina alba de grau, margarina vegetala(uleiuri vegetale rafinate : palmier, floarea soarelui, rapita- in proportii variabile, apa , emulsifianti: mono si digliceride ale acizilor grasi, esteri poliglicerici ai acizilor grasi, lecitina din soia, sare, conservant : acid sorbic, acidifiant : acid citric, aroma, colorant : beta caroten), apa, zahar, amestec de maia deshidratata din grau, sare si faina de malt din orz; sare iodata, otet din alcool etilic; luciu de patiserie (ulei vegetal de rapita, proteine din lapte, lactoza, sirop de glucoza, aroma ,stabilizator: caragenan, difosfati; emulsifiant: fosfati de sodiu, conservant: benzoat de sodiu, ulei de palmier, colorant :annatto)
Umplutura strudel- dovleac cuburi 32%, apa, amestec pentru placinta dovleac (zahar, amidon modificat din cartof, lapte praf degresat, proteine din lapte, ulei vegetal de palmier, praf de albus de ou, stabilizatori: metilceluloza, alginat de sodiu; sirop de glucoza, arome, colorant: annatto), zahar, scortisoara
Informatii generale
- Brand / marca Morarita
Dimensiuni si impachetare
- Cantitate neta (kg, l) 0.5
- Greutate (Kg) 0.5
Conditii vanzare
- Termen de valabilitate A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj
Producator / Origine
- Tara de origine Romania
Utilizare
- Conditii de pastrare / depozitare La -18°C in ambalajele originale, in spatii curate
-
Mod de preparare
Desfaceti ambalajul si preambalajul
-se dezgheata produsul la temperatura camerei
-strudelul nu necesita alta pregatire, este gata pentru coacere
-se aseaza strudelul pe o tava cu hartia de copt
-se introduce tava In cuptorul Incalzit In prealabil la 1800C şi se lasa cca 25-30 de minute, la 1800 grade C
-dupa coacere, se aseaza strudelul pe un platou si se presara, dupa preferinta, zahar pudra
-dupa ce s-a racit, se taie cu un cutit zimtat
A nu se folosi la cuptorul cu microunde!