Filtre
 lei
 lei

Televizoare

Tehnologia se schimba rapid si constant. Marii producatori se intrec in a concepe gadgeturi inovatoare, care ne pot simplifica viata de zi cu zi. Televizoarele nu fac exceptie: mereu apare un model mai performant, iar noi suntem tentati sa tinem pasul si sa beneficiem de experiente din ce in ce mai bune. Daca nu ai inca un televizor smart, sau daca iti doresti un model mai nou, gasesti o gama variata de televizoare online pe Auchan.ro. Pentru divertismentul personal, vei gasi mereu la Auchan o gama variata de televizoare smart, dotate cu tehnologii avansate ce iti dau ocazia sa vezi filmele, serialele si emisiunile preferate la o calitate uimitoare.

Am pregatit o selectie impresionanta de televizoare Smart TV, cu tehnologiile de ultima generatie HD, 4K Ultra HD si UHD, ce vor impresiona prin claritatea uimitoare a imaginii si a sunetului. Iti sarim in ajutor cu preturi scazute, astfel incat poti profita constant de oferte avantajoase. Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta bugetului alocat pentru un astfel de televizor.

Descopera televizoarele smart online, alege-ti modelul preferat si bucura-te apoi de momente de rasfat si relaxare din timpul serii.Te poti convinge usor de calitatea exceptionala a gamei de televizoare smart din magazinele Auchan. Ai la dispozitie toate informatiile necesare sa afli secretele si caracteristicile fiecarui televizor Smart TV.

Modalitatea prin care aceste dispozitive se diferentiaza tine, in mare parte, de rezolutia dorita si, bineinteles, de alte detalii tehnice oferite de producator. Cumpara televizoare ieftine, cu rezolutiile de 3840 x 2160 sau 1366 x 768, ecran plat, dotate cu tehnologia LED, D-LED NB sau chiar Ultra-HD, Full HD, LED Smart. Indiferent de alegerea ta, la finalul unei zile istovitoare te poti bucura in liniste de urmatorul episod din serialul preferat.

Mereu alaturi de tine, Auchan iti ofera televizoare Smart TV la preturi competitive!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.