Filtre
 lei
 lei

Uscatoare de par

Ingrijirea parului reprezinta o preocupare constanta si extrem de importanta. Pentru a-ti pastra parul sanatos si cu un aspect placut, foloseste cele mai bune uscatoare de par de la Auchan.

In oferta noastra am inclus pentru tine doar modele de calitate, de la cei mai tari producatori. Alege uscator par Philips, pentru a profita de cele mai moderne tehnologii folosite de un brand celebru in intreaga lume. Sau opteaza pentru uscator de par Rowenta, daca ai incredere mai mult in cunoscuta firma germana. Toate produsele din oferta noastra de uscatoare de par dispun de functii multiple, utile, precum si de accesorii de calitate.

Pe pagina de produs a fiecarui uscator de par poti gasi toate caracteristicile tehnice care te intereseaza. Ai informatii despre functiile aparatelor si accesoriile incluse in pachet. Alege uscator de par cu difuzor, daca vrei sa obtii un par frumos si voluminos. In acest sens, alege un difuzor foehn rezistent si de dimensiuni potrivite.

Pe site si in aplicatia Auchan ai posibilitatea sa filtrezi produsele in functie de numarul treptelor de viteza, putere, dar si de disponibilitatea treptei de aer rece. Cu ajutorul detaliilor tehnice, poti gasi uscator par silentios, uscator par baie, dar si uscator par profesional.

Profita de ofertele noastre si alege-ti cel mai bun uscator de par. Cu ajutorul site-ului si al aplicatiei, poti fi mereu la curent cu promotiile Auchan si poti afla in ce magazine gasesti produsele pe care ti le doresti.

Aplicatia noastra poate fi instalata atat pe device-urile care folosesc iOS, cat si pe cele care functioneaza cu sistemul Android. Daca descoperi ca nu gasesti in stocul magazinului tau preferat Auchan produsele din gama de uscatoare par pe care le vrei, nu te ingrijora! Comanda online tot ce vrei, iar noi iti vom aduce produsele in magazin sau chiar la tine acasa.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.