Filtre
 lei
 lei

Uscatoare rufe

Uscator de rufe metalic Pouce 18m
Uscator de rufe tip caracatita
Uscator de rufe Actuel Flexdry 3 in 1, 18 M
Uscator de rufe Leifheit Pegasus 150
Uscator Vileda de rufe Premium 2 in 1
Uscator de rufe Tower 190 Leifheit
Uscator de rufe Classic, 18m

Probabil ca procesul de uscare a hainelor este unul la care putina lume se gandeste, insa realitatea este ca, de cele mai multe ori, gasim cu greu un loc potrivit pentru uscatoarele de rufe.

De aceea, este foarte important ca atunci cand iti cumperi un uscator de rufe, sa il alegi pe cel potrivit nevoilor tale, tinand cont mai ales de dimensiuni. Este esential ca acestea sa poata fi integrate armonios in apartament si sa poata fi asezate discret acolo unde iti doresti. La noi vei gasi uscatoare de rufe de dimensiuni diferite, pentru toate nevoile.

Uscatorul de rufe clasic de la Leifheit este o solutie excelenta: este extrem de rezistent, are picioare de sprijin din materiale de calitate si o suprafata de uscare de 20 m. O alta varianta foarte buna este cea a uscatorului Actuel tip turn, de 30 m si 3 etaje. Are tevi din otel si fire cu acoperire din material plastic, patru colturi de stabilizare a plasticului cu patru roti si doua suporturi externe de plastic.

Daca vrei un uscator de rufe cu pompa de caldura, atunci il poti alege pe cel de la Arctic, care iti va usura viata semnificativ. Cu o capacitate de 8 kg, uscatorul de la Arctic iti va usca hainele in mod eficient, rapid si sigur. Daca alegi sa cumperi acest produs, poti uita de intinsul hainelor, economisind timp pretios.

Gama variata de uscatoare de rufe de la Auchan vine in ajutorul tau si iti ofera solutiile de care ai nevoie. Pe orice varianta ai merge, ai garantia ca produsele de la Auchan aduc cu ele calitatea si siguranta mult dorita. Si toate acestea vin la pachet cu oferte si preturi avantajoase pentru toate buzunarele.

Comanda online si nu mai sta pe ganduri si alege modelul de uscator de rufe potrivit pentru tine.

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.