Filtre
 lei
 lei

Vesela unica folosinta

Scobitori din bambus Alabala, 500 bucati
Set 50 pahare Aspeti din carton 200 ml
Scobitori din bambus in tub plastic
Farfurii carton Actuel, 18 cm
Farfurii carton Actuel, 22 cm
Lingurite lemn Actuel ecofriendly, set 10 bucati
Scobitori din bambus Alabala, 30 bucati
Set 5 platouri Aspeti aurii 24.5 x 34.5 cm
Farfurii carton Pouce, albe 23 cm
Pahare de sampanie Actuel 14cl, set 4 bucati
Pahare carton Actuel 25cl, set 10 bucati
Set 10 pahare Actuel din carton bleu, 50cl
Set 5 platouri Aspeti aurii 23 x 24.5 cm
Cana copii Paw Patrol, 35 cl
Furculite Actuel lemn 14cm, set 20 bucati
Farfurie copii Paw Patrol, 22cm
Tavite carton Actuel 24x23cm, set 3 bucati
Cana copii Frozen, 35 cl
Pahar copii Paw Patrol, 26 cl
Pahar copii Frozen, 26 cl
Farfurii carton Actuel,  27 cm
Palete pentru cafea din lemn, 100 buc
Set lingura furculita Frozen
Pahar bere Actuel, 40cl
Set lingura furculita Paw Patrol
Set 3 cutii scobitori Actuel

Petrecerile sau iesirile la gratar sunt un prilej excelent de distractie. De fiecare data insa, ai nevoie de tacamuri si vase.

Pentru ca experienta sa fie una reusita, cei mai multi oameni aleg sa foloseasca pahare de unica folosinta, farfurii de unica folosinta sau caserole unica folosinta. Acest tip de vesela este unul foarte practic si te poate scuti de mult efort. Daca folosesti pahare de plastic, farfurii plastic sau platouri unica folosinta, nu va mai trebui sa te preocupe curatatul tacamurilor si veselei la final.

Pe Auchan.ro gasesti o multime de variante de vase, pahare si tacamuri de unica folosinta. Iti oferim o multime de optiuni clasice de pahare unica folosinta din plastic, farfurii din plastic, linguri din plastic si furculite din plastic. Tinem cont de nevoia de a proteja natura si iti oferim o gama variata de tacamuri din materiale biodegradabile, la preturi accesibile.

Poti achizitiona si farfurii de carton, caserole unica folosinta din carton si platouri din aluminiu. In ceea ce priveste tacamurile, ai optiuni de furculite din lemn, linguri din lemn si cutite din lemn. Tacamurile si vasele de unica folosinta din lemn si carton sunt tot mai populare deoarece sunt prietenoase cu mediul inconjurator!

Auchan te ajuta sa aduci la petrecere si mancare gatita care se va pastra proaspata in cele mai bune caserole de unica folosinta! Tot in aceasta categorie de produse vei putea descoperi si variante de palete ecofriendly, scobitori ambalate individual sau scobitori din bambus. Toate produsele din aceasta categorie sunt disponibile pentru a fi comandate online pe site-ul nostru.

Trebuie sa adaugi in cos variantele pe care ti le doresti si sa alegi magazinul in care le vrei livrate. De restul, ne ocupam noi in cel mai scurt timp.

Ramai pe Auchan.ro si urmareste indeaproape ofertele excelente si promotiile pe care ti le oferim mereu!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.