Filtre
 lei
 lei

Carne de vita si Manzat

Pentru o experienta imbunatatita iti livram comanda din cel mai apropiat magazin! Verifica aici aria de livrare
Carne de hamburger Diana, de vita, 300 g
20% REDUCERE
valabilitate: 29.06 - 05.07
* Reducere valabila cu card MyCLUB Auchan
Pachet pentru ciorba Black Angus, +/- 1 kg
Rasol de manzat Black Angus cu os, +/- 700g
Hamburger Black Angus Aliprandi, 180 g
Antricot maturat de vita Skin Samcom, +/- 1 kg
refrigerat
Pulpa vitel de lapte Avastar, +/- 1kg
romania
Antricot de manzat fara os, vrac, +/-1kg
Cubulete de manzat vrac, +/-1kg
Pulpa de manzat fara os vrac, +/-1kg
Gulas vitel de lapte Avastar, +/- 1kg
romania
Vrabioara de manzat fara os vrac, +/-1kg
Spata vitel de lapte Avastar, +/- 1kg
romania
Antricot vita maturata Skin Avastar, +/- 300g
Vrabioara vita maturata Skin Avastar, +/- 300g
Muschiulet vitel de lapte Avastar, +/- 1kg
romania
Cotlet de manzat cu os vrac, +/-1kg
Antricot vitel de lapte Avastar, +/- 500g
Antricot manzat fara os Avastar, +/-500g
Carne de manzat pentru gulas Avastar, +/-500g
Muschiulet manzat Avastar, +/-500g
Vrabioara vitel de lapte Avastar, +/- 500g
Pulpa de manzat Avastar, +/-500g
romania refrigerat
Vrabioara manzat Avastar, +/-500g
Spata manzat Avastar, +/-500g

In magazinele Auchan gasesti carne proaspata de vita si manzat, pentru a putea da frau liber celor mai savuroase idei culinare. Preparatele din vita si manzat pe care le poti gasi in aceasta categorie vor aduce mai multa savoare meselor pe care le pregatesti celor dragi, asa ca incepe de pe acum sa faci lista de cumparaturi. La Auchan ai parte de o gama variata de produse din vita si manzat, la preturi foarte convenabile.

Te-ai saturat de burgerii din oras, asadar, te-ai gandit sa prepari chiar tu acasa cativa, dupa o reteta proprie? Noi iti sarim in ajutor cu cea mai proaspata carne de hamburger, din vita sau manzat, dupa preferintele gurmanzilor din familia ta! Pentru ca o astfel de carne se condimenteaza din belsug, nu uita sa treci pe lista de cumparaturi si condimentele potrivite pentru o masa plina cu burgeri apetisanti. Pentru ca la Auchan gasesti mereu de toate pentru toti, la preturi mai mult decat atractive.

Beneficiile nutritionale ale carnii de vita nu trebuie ignorate. Consumata cu moderatie, carnea de vita asigura o pondere insemnata de nutrienti, de care organismul uman are atat de multa nevoie. Carnea de manzat este deosebit de apreciata, atat in bucataria autohtona, cat si in bucataria internationala. Este o carne matura, mai frageda decat carnea de vita, iar pretul sau poate fi pe masura proprietatilor de care se bucura. Alimentele realizate pe baza de carne de manzat aduc un aport de crom, magneziu, seleniu si zinc, toate aceste minerale variind de la produs la produs, in functie de o serie de factori: solul pe care animalul a pascut, calitatea nutretului consumat etc

Consulta de fiecare data catalogul online Auchan, inainte de a pleca la cumparaturi, pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte la carne de vita si manzat cu care noi te asteptam in fiecare zi, pe rafturile din magazine!

Programul MyCLUB Auchan se adreseaza persoanelor fizice care au varsta de peste 18 ani impliniti la data inscrierii și care accepta Termenele și Condițiile Programului. Ofertele MyCLUB Auchan sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Beneficiile se acorda in limita a 12 unitati / card client o singura data in perioada promotiei. Cardul poate fi utilizat doar in legatura cu magazinele Auchan participante și pentru acțiuni promotionale indicate de Auchan si nu poate fi utilizat in legatura cu alti comercianți sau pentru alte activitati in afara celor mentionate in Termene si Conditii. Auchan nu raspunde pentru imposibilitatea utilizarii Cardului in perioada in care aceste este suspendat sau in perioada in care sunt efectuate intretineri sau reparatii tehnice la sistemul de utilizarea al Cardului.